akustiskās kabīnes

Akustiskās klusuma kabīnes - izbaudi brīvību, ko sniedz klusums

Vajadzība pēc klusuma ir dabiska. Mēs, uzņēmumā AJ Produkti, esam pārliecināti - ikvienam ir tiesības uz klusumu. Tādēļ mūsu sortimentā ir pieejamas kvalitatīvas un modernas klusuma kabīnes, kas piemērotas ikvienam birojam. Lielas un mazas, pielāgojamas un papildināmas. Šajā rakstā uzzini, kādas priekšrocības sniedz klusuma kabīnes un kā tās var uzlabot arī tavu darba vides kvalitāti.

Mūsu ikdienas dzīves ritmu neizbēgami un nepārtraukti pavada troksnis. Mēs pie tā esam pieraduši un nereti to pat vairs nepamanām. Taču troksnis var būt traucējošs. Tas novērš uzmanību no svarīgā un nogurdina. Augsts trokšņa piesārņojums ir viens no riska faktoriem, kas veicina stresa sajūtu un enerģijas izsīkumu darba dienā. 

Turklāt, nereti troksni rada pat salīdzinoši maznozīmīgas darbības, piemēram, darbs ar klaviatūru, printera darbība, augstumā regulējama galda pacelšana vai nolaišana utt. Un, ko darīt, ja nepieciešams veikt netraucētu video zvanu ar kolēģiem vai sadarbības partneriem?

Kaut arī varētu šķist, ka fona troksnis birojā ir neizbēgams, risinājums tomēr ir - akustiskās klusuma kabīnes. Tās ir speciāli šim nolūkam projektētas kompaktas konstrukcijas, kas paredzētas privātas, klusas un komfortablas darba zonas nodrošināšanai pat visrosīgākajos birojos. 
Tām ir īpaši augsta trokšņa absorbcija, laba ventilācija un apgaismojums. Turklāt, to virsmas ir antibakteriālas, lai nodrošinātu higiēnisku un drošu vidi.

Akustiskās kabīnes ir vieta, kur nodoties netraucētam darbam klusumā, lai vari koncentrēties uz svarīgo. Kabīnes pieejamas dažādos izmēros, tādēļ tajās var pulcēties arī vairāki darbinieki vienlaicīgi, piemēram, sapulcēs. Turklāt šādas darba zonas ir lieliski piemērotas attālinātām sapulcēm un video-konferencēm.
akustiska kabine

Kādēļ izvēlēties klusuma kabīnes pie AJ Produkti?

1. Modulāra konstrukcija

Trīs lieta, kas raksturo mūsu klusuma kabīnes - pielāgojamība, funkcionalitāte un lietošanas ērtums. Modulārā sistēma ir unikālais un augsti funkcionāls tehniskais risinājums, un tā ir specifiski radīta, lai kabīnes varētu ērti pielāgot mainīgajām darba vides vajadzībām. Modulārās kabīnes var papildināt, pārvietot un pielāgot ikreiz, kad uzņēmums paplašinās vai mainās telpu funkcionālais pielietojums.
Svarīgi atzīmēt, ka moduļi ir viegli izjaucami un saliekami atpakaļ, kad nepieciešams kabīni transportēt uz citu biroju, izstādi, konferenci utt.

Kas padara modulārās klusuma kabīnes tik īpašas?
  • Akustiskās klusuma kabīnes ir aprīkotas ar slēptiem ritenīšiem – visi moduļi ir ātri pārvietojami.
  • Tās ir aprīkotas ar unikālu, ātru un vienkāršu veidu, kā savienot un atvienot moduļus.
  • Moduļu konstrukcija ir ērti un viegli demontējama un samontējama, ja to nepieciešams pārvietot izjauktā veidā.
  • Katru kabīni vari papildus aprīkot ar funkcionālām un ergonomiskām biroja mēbelēm.
klusuma kabīne Silen S1

2. Izcila skaņas izolācija

Klusuma kabīnes teicami slāpē trokšņaino rosīga biroja vidi. Visas kabīnes ir lieliski piemērotas privātām sarunām un telefonsarunām - tās neļauj tevis teikto dzirdēt ārpusē. Konstrukcijā tiek izmantoti unikāli skaņas necaurlaidīgi materiāli un pirmklasīgi risinājumi, lai uzlabotu tavu ikdienas darbu. Mūsu klusuma kabīnes ir tavs klusais komandas biedrs, kurš palīdzēs pilnībā realizēt tavu potenciālu.

3. Nozarē vadošā gaisa cirkulācijas sistēma

Pilnīgi automātiskā gaisa cirkulācijas sistēma nodrošina pietiekamu gaisa apmaiņu. Citiem vārdiem sakot, tā palīdz uzturēt komfortablu vidi arī ilgāku tālruņa zvanu, sarunu un sapulču laikā. Gaisa cirkulācijas sistēma ir pilnīgi integrēta klusuma kabīnes sienu un griestu moduļos. Nodrošinātais gaisa plūsmas ātrums ir 85 l/s.

Kā tas darbojas?

Kad kāds ieiet akustiskajā kabīnē, sistēma automātiski ieslēdzas ar kustību detektora palīdzību. Kad visi ir devušies prom, šī sistēma automātiski izslēdzas pēc tam, kad telpa ir pilnīgi izvēdināta.

Pielāgotais skaņas slāpēšanas risinājums, ko izstrādājuši un pārbaudījuši ražošanas procesa inženieri, tiek izmantots visos gaisa cirkulācijas kanālos. Parastie ventilatori netiek izmantoti.

4. LED apgaismojums

Mūsu redzi saudzējošais darba apgaismojums balstās uz ekonomisko LED tehnoloģiju, bet viedā automātika un kustību detektori gādā par energoefektivitāti un draudzīgumu lietotājam.

Energoefektīvās LED gaismas joslas un atsevišķi gaismekļi nodrošina dabisku apgaismojumu, kas atbilst augstākajiem standartiem. Kustību detektors automātiski vada LED gaismas un palīdz nodrošināt optimālu elektroenerģijas patēriņu.

5. Visaptveroša elektroinstalācija

Visas akustiskās kabīnes ir aprīkotas ar kontaktligzdām, kas paredzētas dažādu ierīču, tostarp USB ierīču uzlādei, ja attiecīgi norādīts. Visas kontaktligzdas ir iebūvētas konstrukcijas elementos ražošanas laikā. Elektroapgādes pievienošana ir paredzēta griestu un grīdas elementos.
akustiskās kabīnes elektrības rozetes

6. Antibakteriāli materiāli

  1. Antibakteriāla korpusa apdare. Ārsienas ir pārklātas ar medicīniskās kvalitātes antibakteriālu laminātu.

  2. Pret baktērijām izturīgas galda virsmas. Visas iekšējās virsmas ir pārklātas ar antibakteriālu laminātu.

  3. Antibakteriāls durvju rokturu pārklājums.

  4. Drošas mēbeles. Visas mēbeles pēc pieprasījuma ir pieejamas ar antibakteriāliem audumiem.

7. Dizains, kas uzrunā

Mūsu klusuma kabīnes ir pieejamas trijos dažādos izmēros un to dizains ir izstrādāts apvienojot estētiskās un funkcionālas prasības, kas nodrošina izcilu stila un lietojamības sinerģiju. Ražošanā tiek izmantoti vienīgi pārbaudīti un kvalitatīvi materiāli, kas nodrošina komfortu un ilgmūžību.

Veidojot savu klusuma zonu, vari izvēlēties kādu no trim tradicionālajām krāsām (balta, gaiši pelēka un melna) vai arī kādu no 29 satriecošiem individuālajiem toņiem, kas palīdzēs radīt dažādas noskaņas.
silan klusuma kamera
Akustiskā kabīne silen
akustiskā kabīne silan melna
akustiskā kabīne silen balta

Uzzini vairāk!

Uzzini vairāk par akustiskajām kabīnēm - jautā mums! Mēs ar prieku sniegsim tev visu nepieciešamo informāciju, kā arī sagatavosim tieši tev atbilstošāko piedāvājumu, lai vari pēc iespējas drīzāk izbaudīt brīvību, ko sniedz klusums.

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.