Mūsu eksperti palīdzēs uzlabot Tavas noliktavas efektivitāti

Mūsu eksperti palīdzēs uzlabot Tavas noliktavas efektivitāti

Mūsu projektu vadības komandai ir izvirzīti divi galvenie uzdevumi. Izstrādāt atbilstošāko noliktavas risinājumu katram klientam individuāli un optimizēt noliktavas darba plūsmu.

Lai sasniegtu šos mērķus, mūsu projektu vadītāji izstrādā noliktavas stratēģiju kopā ar pasūtītāju, ņemot vērā ikvienu uzņēmuma īpatnības un nepieciešamības.
Noliktavu plaukti

Telpu optimizēšanas eksperti

Efektīvas noliktavas projektēšana un iekārtošana ir liela atbildība. Tāpēc šo procesu ir vēlams uzticēt pieredzes bagātu un kompetentu ekspertu komandai, uz kuru var paļauties. Mēs nodrošinām projekta vadības uzraudzību no telpu plānojuma izstrādes līdz pat noliktavas darba uzsākšanai. Neatkarīgi no tā, vai nepieciešams iekārtot nelielu telpu preču uzglabāšanai vai industriāla mēroga noliktavu, mēs esam gatavi palīdzēt.

Lai izplānotu noliktavas telpu optimālāko iekārtojumu, mūsu projektu vadītāji izstrādā omtimālāko variantu telpas 3D vizualizācijai, kurā tiek ieļauti arī noliktavu plaukti un nepieciešamais noliktavas aprīkojums.

Izpratnē balstīti risinājumi

Iesākumā mūsu projektu vadītāji dodas vizītē pie pasūtītāja, lai klātienē apskatītu un izprastu noliktavas telpu funkcionalitāti. Lai piemeklētu atbilstošākos risinājumus ir jārod atbildes uz dažiem jautājumiem. Cik daudz preču ikdienā tiek uzglabāts noliktavā? Kāda ir preču plūsmas noslodze? Vai preču uzglabāšanai ir nepieciešami palešu plaukti? Cik daudz un kāda izmēra palešu plaukti nepieciešami? Vai šajā noliktavā būtu vēlams izmantot push-back plauktus? Vai iespējams apvienot dažādas plauktu sistēmas? Kādi kravu pacelšanas risinājumi būtu vispiemērotākie. Vai nepieciešami metāla plaukti ar paaugstinātu noturību pret rūsu?

Jautājumu ir ļoti daudz, taču atbildes ļauj izprast noliktavas un uzņēmuma darbu kopumā. Tas dod lielisku iespēju piemeklēt tiešam efektīvus risinājums un pielāgot telpu visefektīvākajā veidā.

Mēs ņemam vērā uzņēmuma nākotnes vīziju

Daudzi uzņēmumi, iekārtojot savas noliktavu telpas, ņem vērā tikai esošās, tūlītējās vajadzības. Mēs izstrādājam projektus ar skatu nākotnē un savos plānos iekļaujam iespējamās nākotnes prasības, lai nodrošinātu, ka Tava noliktava atbilst ilgtermiņa attīstības prasībām. Mēs aktualizējam funkcionalitāti, piemēram, preču plūsmu un ergonomiku.

Mūsu projektu vadības pamatā ir laika gaidā pārbaudīts projekta vadības modelis. Tas nozīmē, ka mēs kopā ar pasūtītāju izskatām mūsu produktu un risinājumu piedāvājumu, un pielāgojam to pēc pasūtītāja norādījumiem. Pēc tam mēs pasūtam izvēlētos produktus, piegādājam un veicam uzstādīšanu. Nodrošinām arī pēcpārdošanas servisu pēc projekta nodošanas ekspluatācijā.

Visaptveroši risinājumi ikvienai darba vietai ​ 

Mūsu uzņēmums ir darba vides labiekārtošanas jomas eksperts. Tas attiecas ne tikai uz noliktavu telpām. Mūsu piedāvājumā atrodamas arī kvalitatīvas un ergonomiskas biroja mēbeles, aprīkojums un mēbeles skolām un bērnudārziem, atpūtas telpu mēbeles, vides aprīkojums u.c.

Mēs rūpējamies par darba vides uzlabojumiem ikvienā uzņēmumā un piedāvājam bezmaksas konsultācijas, kas palīdzes labāk izprast darbinieku nepieciešamības un nodrošināt optimālus darba apstākļus gan birojos, gan ražošanas telpās un noliktavās.

Sazinies ar mūsu projektu speciālistiem šeit