Modulus - AJ radīta biroja mēbeļu sērija

Modulus - AJ radīta biroja mēbeļu sērija

Izvēles iespējas ar Modulus!

2017. gadu AJ Produkti iesāk ar Modulus – jaunu biroja mēbeļu sēriju, kuru iespējams pielāgot individuālām vēlmēm un vajadzībām. Modulus mēbeļu sērijas autore ir AJ Produkti dizainere Elin Basander Andre. Mēbeles tiek ražotas AJ Produkti rūpnīcā Polijā. Modulus mēbeles ir piemērotas gan nelieliem, gan atvērta un slēgta tipa birojiem. Ar Modulus mēbelēm Tavs birojs būs tieši tāds, kādu esi iedomājies!

- Ideja bija radīt modulāru sistēmu ar daudz un dažādām mēbeļu personalizēšanas iespējām. Katrs klients var radīt sev nepieciešamo uzglabāšanas risinājumu, stāsta Elin.

Funkcionāli risinājumi uzglabāšanai

Modulus biroja mēbeles ir ne tikai ekonomisks risinājums, bet arī ergonomisks. Šīs biroja mēbeles sastāv no ietvariem, kurus iespējams personalizēt ar durvīm, bīdāmajām durvīm, plauktiem un citiem piederumiem. Mēbeles ir piemērotas izmantošanai arī sabiedriskās vietās. To dizains nodrošina iespēju paplašināt uzglabāšanas sistēmu, izmantojot moduļus.

- Modulus mēbelēm ir dažādi piederumi, lai tās varētu labāk pielāgot biroja videi, piemēram, funkcionālais papildu galds noder darba virsmas paplašināšanai. Plašākos birojos uzglabāšanas mēbeles var izmantot arī kā telpu atdalošu elementu, skaidro Elin.

Personīgākam un radošākam birojam

Modulus biroja mēbeles ir ērti pielāgot biroja interjeram. Tās ir ērti kombinējamas, un dažādo krāsu dēļ ikviens atradīs sev piemērotas mēbeles melnā, baltā, ozolkoka vai bērza krāsā. Individuālu pieskaņu mēbelēm piešķir arī izsmalcinātie misiņa rokturi un kāju rāmji.

-Vai vēlies radīt viegli pārvietojamu darba vietu? Ar četriem plauktu moduļiem, četriem ritenīšu komplektiem un galda virsmu iegūsi plašu darba vietu ar uzglabāšanas iespējām, ko ir ērti pārvietot nepieciešamības gadījumā, iesaka Elin.