Augstumā regulējami konferenču galdi

Pēc mūsu klientu pieredzes varam teikt, ka pašlaik kompānijas ar inovatīvu pieeju iekārtojumiem aprīko konferenču telpas ar augstumā regulējamiem galdiem, pie kuriem sapulces dalībnieki var gan sēdēt, gan stāvēt kājās. Augstumā regulējams galds dod izvēles iespēju pielāgot, pie kāda vēlamā augstuma tiks aizvadīta konference, mainot dalībnieku ķermeņu stāvokli, un tādējādi domājot par sapulces dalībnieku veselību. Sapulču galdi ar augstumā regulējamu galdavirsmu veido konferences interaktīvākas, padarot pārvietošanos ap galdu ērtāku.

Modulus sērija

Izstrādāti ar AJ Produkti dizaineru starpniecību, jaunākais papildinājums esošajai Modulus mēbeļu sērijai ir augstumā regulējami galdi konferenču telpām, kuri ļauj izvēlēties sapulcei tikt novadītai sēdus vai stāvus. Elektriski augstumā regulējamais konferenču galds aprīkots ar dubulto elektromotoru. Ar pirksta pieskārienu iespējams ērti un ātri pielāgot galdavirsmas augstumu dalībniekiem atbilstoši sēdus vai stāvus pozīcijas vajadzībām. Apvienojiet konferenču galdu ar aktīvās sēdēšanas krēsliem, lai piedalītos sapulcē pussēdus pozīcijā, tādējādi stiprinot dalībnieku muguras muskulatūru. Aktīvā sēdus pozīcija nodrošina augstāku aktivitāti sapulces laikā.

Mūsdienīga darbavide ar augstumā regulējamu konferenču galdu

Konferenču telpas, kurās dalībnieki piedalās, stāvot kājās, kļūst aizvien populārākas un atzītākas inovatīvo kompāniju vidū, pateicoties aktīvajam dalībnieku ķermeņa stāvoklim, kas uzlabo asinsriti un ķermeņa muskulatūra, un uzlabotai sadarbībai starp dalībniekiem ērtākas kustības rezultātā. Mūsu augstumā regulējamie konferenču galdi iederēsies jebkurā krāsu interjerā. Turklāt šos elektriski regulējamos galdus iespējams savienot ar papildu posmiem, lai pielāgotu galdu atbilstoši dalībnieku skaitam.

Labsajūta darbavietā

Ieviešot veselīga dzīvesveida aktivitātes un aprīkojot darbavidi ar labsajūtu veicinošiem elementiem, nenoliedzami iespējams uzlabot darbinieku produktivitāti un motivāciju sasniegt vēl ambiciozākus mērķus. Turklāt rūpējoties par līdzšinējo darbinieku labsajūtu, potenciālie kandidāti augstāk novērtēs darba apstākļus Jūsu uzņēmumā, kā arī esošie darbinieki spēs ilgtspējīgāk strādāt, pateicoties labākai veselībai. Veicinot kustīgumu, augstumā regulējamie konferenču galdi atstāj pozitīvu iespaidu uz sapulces dalībnieku veselību un darba efektivitāti. Radot dinamisku un inovatīvu darbavidi, cilvēki pielāgojas videi un kļūst radošāki, tādējādi sekmējot uzņēmuma attīstību nākotnē. Plašāka informācija par produktu detaļām un specifikāciju atrodama, apskatot attiecīgos produktus individuāli. Mēs spēsim jums palīdzēt atrast visatbilstošāko konferenču telpas risinājumu Jūsu vajadzībām. Ja reiz esat izvēlējušies aprīkot telpu ar augstumā regulējamu galdu, mēs iesakām arī aplūkot pārējās biroja aprīkojuma preču grupas, lai izveidotu saskanīgu un daudzfunkcionālu darbavidi. Jūs atradīsiet visas nepieciešamākās preču grupas, sākot no izturīgiem biroja galdiem un krēsliem, recepciju aprīkojuma un galdavirsmas piederumiem līdz pat noliktavu plauktiem, ratiņiem un smagu kravu pacelšanas un pārvietošanas iekārtām.