Create - mūsdienīgi un funkcionāli garderobes skapji

Create - mūsdienīgi un funkcionāli garderobes skapji

Jaunas dizaina sērijas garderobes skapīši no tērauda – CREATE. Jaunie garderobes skapji ar sportisku un robustu formu, radīti iedvesmojoties no autosacīkstēm
.

Es vēlējos izveidot tādu garderobes skapju risinājuma, kas pilnībā ļautu izmantot telpu, stāsta AJ Produkter dizainere Cecilia Stoop.

Create garderobes skapji pieejami dažādos augstumos skapjus, skapjus var izvietot pie sienas vai telpas vidū. Skapja rāmji papildināti ar moderna dizaina robustas formas durvīm. Garderobes skapjus iespējams aprīkot ar plauktiem somas vai citu priekšmetu uzglabāšanai jebkurā Jums vēlamā augstumā.

Nav svarīgi vai esat gara vai maza auguma, Jūs varat pielāgot skapja plauktu augstumu Jums visērtākajā augstumā, stāsta Cecilia Stoop. Šī paša iemesla dēļ skapji veidoti ar perforācijām, lai Jūs varētu ērti pārlūkot skapī atstātās mantas.

No idejas līdz gatavam produktam

Lai izstrādātu pilnīgi jaunu, modernu un funkcionālu garderobes skapju kolekciju, jāiegulda ļoti liels darbs.

Tā ir ļoti liela priekšrocība stādāt uzņēmumā, kur ir iespējams būt klāt visā ražošanas ķēdē. No idejas radīšanas līdz pat produkta ražošanai. Es strādāju ciešā sadarbība ar mūsu ražotni Slovākijā, stāsta Cecilia Stoop. Cecilia regulāri apmeklēja dažādas institūcijas, kurās tiek izmantoti garderobes skapji, piemēram, sporta klubi, SPA centri, darba vietas. Viņa vēlas pilnībā izprast cilvēku vajadzības attiecībā pret garderobes skapju izmantošanu. Dizaineres mērķis ir piedāvāt garderobes skapju risinājumu, kas būtu maksimāli funkcionāls un mūsdienīgs. Tās ļāva radīt jaunos garderobes skapju sēriju Create – modernu, funkcionālu un fleksiblu.

Atsevišķs plaukts nelieliem priekšmetiem ir viena no idejām, ko viņa aizguva, apmeklējot dažādas iestādes. Nelielo plauktu Jūs varat izmantot, piemērām, pulksteņa, rotaslietu vai atslēgu izmantošanai.

Bezgalīgas iespējas

Create sērija tiks attīstīta – tiks piedāvāti moderni aksesuāri, un pat funkcionāli soliņi un dīvāni.
Iegādājoties Create sērijas garderobes skapjus Jūs iegādājaties ne tikai skapjus, bet visu garderobes interjera risinājuma kopumā.
Ja Jūs vēlaties iekārtot savu garderobi ar modernu un funkcionālu garderobes risinājums, sazinieties ar mūsu projektu vadītāju komandu un viņi Jums izveidos bezmaksas garderobes plānojumu, kas atbildīs tieši Jūsu vajadzībām.

Garderobes skapīši

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.