Ieguvumi, ko skolēniem sniedz fiziskā aktivitāte mācību laikā

Ieguvumi, ko skolēniem sniedz fiziskā aktivitāte mācību laikā

Ilgstoša sēdēšana vienā pozā var negatīvi ietekmēt veselību un darba rezultātus. Tas ir vispārzināms fakts, kas parasti tiek ņemts vērā, iekārtojot darba vietas pieaugušajiem. Mēs, uzņēmumā AJ Produkti, esam pārliecināti, ka tādas pašas rūpes ir nepieciešamas arī skolēniem. Tādēļ mēs piedāvājam skolas mēbeles, kas ļauj bērniem viegli mainīt darba pozu, tādējādi pozitīvi ietekmējot spēju mācīties.
Skolas mēbeles
Ir pašsaprotami, ka darba videi skolā vajadzētu būt tikpat labai kā modernā birojā. Skola ir bērnu darba vieta, un viņiem ir tādas pašas tiesības uz ergonomisku darba vidi kā pieaugušajiem. Pirmkārt un galvenokārt, skolēniem ir nepieciešams regulāri mainīt ķermeņa pozu, un mēbelēm ir jānodrošina šāda iespēja. Ir ļoti svarīgi apzināties un izprast, kāpēc ir nepieciešama šāda dažādība un fiziskā aktivitāte arī mācību laikā. Par to arī būs šis raksts.
Rakstāmgalda velosipēds
Rakstāmgalda velosipēds
529.-€
Līdzsvara bumba
Līdzsvara bumba
77.-€

Aktīvāka skolas ikdiena ir ieguvums ikvienam

Cilvēks ir radīts kustībai, tādēļ aktivitāte uzlabo gan mūsu smadzeņu darbību, gan ķermeņa fizisko formu. Nodarbinot smadzenes, paaugstinātā asinsrite nodrošina vairāk enerģijas, uzlabo uzmanību un koncentrēšanās spējas. Turklāt mēs kļūstam radošāki un vieglāk sadarbojamies ar citiem cilvēkiem. Fiziskās aktivitātes uzlabo arī spēju mācīties, kas ļoti palīdz skolotājiem. Tādēļ aktīvas skolas dienas ritms ir ieguvums ikvienam.
Girl sitting at a desk and laughing with another girl standing next to her

Pozitīva ietekme un veselību un labsajūtu

Kustības palīdz stiprināt mūsu muskuļu-skeleta sistēmu. Tas ir īpaši svarīgi bērniem, kuriem nepieciešams spēks ķermeņa augšanas laikā. Turklāt kustības palielina mūsu labsajūtu konkrētajā brīdī un rosina būt fiziski aktīviem arī ikdienā. Aktīvs dzīvesveids ne tikai uzlabo sirds un asinsvadu veselību, lokanību un koordināciju, bet arī palīdz samazināt 2. tipa diabēta un aptaukošanās risku. Dabīgas kustības pozitīvi ietekmē mūsu garīgo veselību, novērš stresu un depresiju.
Child using a lever to adjust the height of their desk
Pedal exerciser

Skolas mēbeles, kas palīdz bērniem būt aktīviem

Darba pozu maiņa gādā par mūsu ķermeņa veselību un paaugstina enerģijas līmeni. Tieši tādēļ aktīvās sēdmēbeles, piemēram, līdzsvara soli, pilates bumbas un sedlu krēsli ir ideāli piemēroti ilgām nodarbībām. Ergonomiskā funkcionalitāte, ko paredz konstrukcija, liek ķermenim kustēties, bet skolēni pat nemana piepūli. Daudzi skolēnu krēsli ir aprīkoti ar sēdekli, kas sasverams uz priekšu vai atpakaļ, tādējādi atvieglojot ķermeņa pozas maiņu. Ar pedāļiem aprīkoti trenažieri un līdzsvara dēļi ir vēl viens attapīgs risinājums, un tos, tāpat kā aktīvos sēdekļus, var pēc kārtas izmantot vairāki skolēni.
Skolēns sēž uz līdzsvara krēsla
Aktīvais krēsls UP
139.-€
Līdzsvara dēlis BACK APP
Līdzsvara dēlis BACK APP
138.-€

Pirmais solis tuvāk mērķim

Kādas ir skolēnu iespējas dažādot darba pozas un uzlabot koncentrēšanos skolā? Ja vēlies uzlabot mācību vidi, iesakām telpā novietot divus vai trīs augstumā regulējamus skolēnu galdus un aktīvos krēslus, ļaujot skolēniem tos lietot pārmaiņus. Šis būtu labs sākumpunkts, virzoties uz mērķi nodrošināt aktīvu skolas dienu ikvienam skolēnam.

Vai vēlaties uzzināt vairāk par skolas aprīkošanu ar mēbelēm, kas nodrošina skolēniem vislabākos mācību apstākļus?

Kā izveidot aktīvu klases telpu?

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Lūdzu uzgaidi...