Iekārtojiet telpu sarunām

Iekārtojiet telpu sarunām

Ikvienā darbavietā ir nepieciešama telpa vai vieta, kur darbinieki var izdzert tasi kafijas, aprunāties un paņemt nelielu pārtraukumu. Šāda zona var izskatīties dažādi atkarībā no telpas platības un iekārtojuma. Svarīgākais, ka ir pieejama vieta, kur stiprināt darba attiecības un labāk iepazīt savus kolēģus arī darba laikā.

Labākam komandas garam

Iekārtot darbinieku atpūtas vietu ir vienkāršāk nekā šķiet. Ja uzņēmums ir neliels, pietiek ar diviem krēsliem un kafijas galdiņu. Nav nepieciešama atsevišķa telpa, ja vien darbiniekiem ir vieta, kur tie var mierīgi atpūsties un sarunāties ar kolēģiem, netraucējot strādājošos. Norobežota zona vai stūris lielākā telpā būs pilnīgi pietiekami!

Kopīgas zonas

Ēdamtelpa var pildīt daudz plašākas funkcijas par vietu pusdienošanai. Šī var būt vieta atpūtas pārtraukumiem un sarunām. Ja platība atļauj, iesakām šeit novietot dīvānu un pāris atpūtas krēslus tiem, kas vēlas relaksēties. Izvēlieties nodilumizturīgus materiālus, kas piemēroti šāda veida telpām un daudzām lietošanas stundām. Koks, lamināts un sintētiskā āda ir praktiski un higiēniski materiāli. Neaizmirstiet par kafijas galdiņu, uz kura nolikt kafijas tasi.

Izmanto dažādas mēbeles

Neatkarīgi no telpas vai atpūtas zonas lieluma tajā ir nepieciešamas vairākas sēdvietas. Daudziem cilvēkiem, kas darba laikā sēž, pārtraukumā gribas piecelties kājās. Tādēļ dažāda augstuma galdi ir laba ideja, jo šādā veidā tiek piedāvāta iespēja gan apsēsties, gan pastāvēt pie galda. Padomājiet par pielāgošanas iespējām. Mēbeles uz ritenīšiem vai vieglas mēbeles nodrošina iespēju mainīt iekārtojumu pēc vajadzības vai atkarībā no cilvēku skaita. Dienās, kad darbinieku ir mazāk, krēslus var izkārtot tuvāk, šādi nodrošinot piederības sajūtu.

Terases mēbeles

Kad aiz mākoņu malas parādās saules stari un tuvojas siltāka sezona, parasti lielu prieku sagādā atpūtas vieta ārpus telpām. Tearases mēbeles ir labs ieguldījums, kas mudina cilvēkus uzturēties svaigā gaisā, kā arī pavadīt vairāk laika kopā. Āra galdi ar soliem ir izturīgi pret laika apstākļu iedarbību un labāk piemēroti pusdienošanas vajadzībām.