Ietaupi vietu!

Ietaupi vietu!

Labi saplānots un sakārtots birojs palielina komfortu un produktivitāti. Ar pielāgojamu mēbeļu palīdzību iespējams optimizēt telpas. Šāds risinājums gan rada, gan ietaupa vietu. Izmanto mēbeles, kas ir kompaktas un ietaupa vietu, maksimālai biroja optimizācijai!

Izvēlies piemērotas mēbeles dažāda veida uzglabāšanai

Lielas durvis, kuras atveras uz ārpusi, var aizņemt daudz vietas. Skapji, grāmatu plaukti ar bīdāmajām durvīm vai žalūzijveida skapji neaizņem daudz vietas un tos var atstāt neaizvērtus, ja nepieciešams. Šādi skapji ir īpaši piemēroti birojiem, kur tiek uzglabāti un apstrādāti dokumenti un citu papīri. Iespējamas dažādu plauktu kombinācijas.

Izmantojiet sienas

Iekārtojot biroju, neaizmirstiet par mēbelēm, kas ir karināmas pie sienām. Šāda veida mēbeles nodrošina ērtu uzglabāšu, neaizņemot vietu uz grīdas, tāpēc ir īpaši piemērotas izmantošanai šaurās telpās. Izmantojiet plauktus un nodalījumus dokumentiem, kuriem nepieciešama ērta piekļuve, vai pie sienas karināmās mēbeles, kā arī āķus biroja vai citu sīku piederumu piekarināšanai. Bieži bez ievērības tiek atstātas sienas virs durvīm – varbūt arī šo vietu var izmantot papildu plauktu uzstādīšanai?

Ievies kārtību, izmantojot papīru turētājus un atvilktņu blokus

Bieži vien galds kļūst par papīru, pildspalvu un citu sīku priekšmetu uzglabāšanas vietu. Izmantojot papīru un pildspalvu turētājus un citus piederumus, var ātri un ērti izveidot sakārtotu, patīkamu darba vietu. Uz galda ieteicams novietot tikai tās lietas, kuras tiek bieži izmantotas, pārējās ir ērti uzglabāt galda atvilktnē vai atvilktņu blokā. Mobilos atvilktņu blokus ir ērti pārvietot vai novietot zem galda, kad tie netiek izmantoti. Darba vietas sakārtošanai var izmantot arī sistēmbloka statīvu, lai tas neaizņemtu papildu vietu uz galda vai nekļūtu par lieku šķērsli uz grīdas.

Būvē plauktus gudri

Plauktus, kurus iespējams izvietot atbilstoši savam augumam ir optimāls risinājums birojos. Ja biroja platība ir neliela, tad ieteicams plauktus būvēt līdz griestiem, augšējos plauktos uzglabājot retāk izmantojamās lietas.

Citādākām sapulcēm

Ja nepieciešams risinājums sapulcēm, bet nav vietas un vajadzības pēc liela konferenču galda, iesakām izmēģināt aktīvas sapulces, stāvot kājās. Novietojot stāvgaldus pa telpas perimetru, kolēģiem būs ērti pārrunāt pēdējos notikumus darbā. Šādā veidā nav nepieciešamības pēc atsevišķas telpas sapulcēm, jo mēbeles ir viegli salokāmas un ērti uzglabājamas. Pie sienas karināmās tāfeles un ziņojumdēļi noder sapulces plāna, lēmumu un ideju pierakstīšanai.