Ieteikumi pasākumam

Ieteikumi pasākumam

Korporatīvie pasākumi ir lielisks veids, kā iepazīt kolēģus un nostiprināt koleģiālās saites. Turpinājumā lasiet 5 ieteikumus veiksmīgam vakaram kolēģu lokā.

1. Plānojiet kopā! Plānojiet pasākumu, kas atspoguļo Jūsu uzņēmumu, un vienmēr paturiet prātā kolēģu vēlmes. Vai uzņēmumā esat vairāk nekā 10 cilvēki? Ieceliet atbildīgos par pasākumu. Apspriediet ievirzes, ko vēlaties redzēt un kādu rezultātu sasniegt. Ļaujiet kolēģiem būt iesaistītiem organizēšanā – tas bieži nodrošina kreatīvu risinājumu.

2. Radiet labu pirmo iespaidu. Labs pasākums sākas ar labu ielūgumu. Nosūtiet radošu ielūgumu, kas ļaus viesiem justies gaidītiem. Ielūgumi jānosūta laicīgi un tajos jābūt norādītai praktiskai informācijai – laikam, vietai, dreskodam, datumam, līdz kuram jāziņo par ierašanos, pasākuma tematikai.

3. Izvēlieties pasākuma tematiku. Konkrēta tēma piešķir individualitāti pasākumam un vieno kolēģus. Lai pasākums būtu neizmirstams, tā tematikai jāatspoguļojas ēdienos, dzērienos, apģērbā, dekorācijās un aktivitātēs.

4. Izvēlieties salokāmas mēbeles. Iekārtojiet telpu ar dažādām zonām atbilstošām mēbelēm. Ieejas zonai izvēlieties stāvgaldus, ēdināšanas zonai – apaļus galdus, lai veicinātu viesus sarunāties. Izvēloties salokāmos galdus un krēslus, iespējams ātri atbrīvot vietu dejošanai.

5. Iepazīstieties. Uzņēmuma balle ir lielisks veids, kā iepazīt vēl neiepazītos kolēģus un nodibināt jaunus kontaktus. Iespējams, atradīsiet jaunus sadarbības partnerus!