7 padomi praktiskas un ērtas garderobes iekārtošanai

7 padomi praktiskas un ērtas garderobes iekārtošanai

Neatkarīgi no tā, vai ģērbtuve atrodas darba vietā, skolā, sporta zālē vai sporta centrā, tai ir jābūt ērtai, funkcionālai un ar pietiekami daudz personīgo mantu un apģērbu uzglabāšanas iespējām. Šajā rakstā mēs sniegsim 7 padomus, kā iekārtot šādu ģērbtuvi.
ģērbtuve

1. Praktiski, ērti grīdas paklājiņi

Paklāji padara ģērbtuves telpu estētiski patīkamāku un nodrošina arī svarīgu funkcionalitāti. Protams, jāizvēlas dažādi paklāju veidi atkarībā no to izmantošanas un novietošanas vietas.

Ja ieeja ģērbtuvē ved tieši no ārtelpām, ārpus durvīm, atbilstošs risinājums būs gumijas paklājs ar apavu tīrošām birstītēm. Tas nodrošinās, ka smiltis un citi netīrumi ar apaviem netiek ienesti telpās.

Savukārt iekštelpās ir nepieciešams priekšnama paklājs ar augstu uzsūkšanas spēju, kas absorbē mitrumu no apaviem. Lietainās dienās grīda var ātri kļūt gan mitra, gan lipīga.

Paklāju galvenā funkcija pie garderobes skapīšiem un ģērbtuves soliem pārģērbšanās zonā ir nodrošināt aizsardzību pret paslīdēšanu un novērst traumu risku. Tāpat mitrām telpām paredzētajam paklājiņam jābūt ērtam stāvēšanai un jāpalīdz samazināt troksni telpā. Mūsu sortimentā pieejamie paklāji mitrām telpām ir izgatavoti no higiēniska materiāla, kuru ir viegli uzturēt tīru, kas padara ģērbtuves uzkopšanu vienkāršāku.

MĒS IESAKĀM! Gumijas paklājs ar drenāžas funkciju

Gumijas paklājs MODULE mitrām telpām ir izgatavots no dabīgās gumijas, un tam ir īpaši nodilumizturīga virsma. Paklājiņa apakšpusē ir stiprinājumi, kas to stingri notur savā vietā. Paklājiņš nodrošina lielisku drenāžu, tādēļ tas ir ļoti piemērots ģērbtuvei.
Ģērbtuves skapīši ar Z formas durvīm

2. Izvēlies atbilstošus garderobes skapīšus

Mūsu plašajā sortimentā ir pieejami dažādu modeļu garderobes skapji un to papildaprīkojums. Izvēloties atbilstošāko risinājumu, ņem vērā pieejamo telpas platību, maksimālo cilvēku skaitu, kas to izmantos vienlaikus, un glabājamo lietu vai apģērba veidu. Ja nepieciešama vieta lielām somām, hokeja nūjām vai gariem kombinezoniem, tad pilna augstuma garderobes skapīši ir vislabākais risinājums.

Ja nepieciešama vieta tikai dažiem mazākiem priekšmetiem, piemēram, pleca somai un jakai, laba alternatīva ir nodalījumu skapis. Savukārt telpā ar ierobežotu platību, lieliski kalpos Z veida ģērbtuves skapis, kas sastāv no diviem pilna augstuma skapīšiem, kas aizņem tikpat daudz vietas kā viens pilnizmēra skapītis.

Izvēloties skapi, jāpievērš uzmanība arī detaļām, piemēram, vai tajā ir paredzēts risinājums, kas nodrošina labu ventilāciju, āķi vai stienis, uz kura pakārt drēbes, un gumijas amortizatori uz durvīm, lai nodrošinātu to klusu aizvēršanu. Drošai mantu uzglabāšanai telpās ar lielu cilvēku plūsmu, aprīko skapjus ar piekaramo slēdzeni. Cilindra slēdzenes ar atslēgu vai kombinētās slēdzenes ir ideāls risinājums, ja katru skapīti izmanto tikai viens cilvēks.

Metāla loksnes ir visizplatītākais materiāls ģērbtuvju skapīšiem, taču mēs piedāvājam arī skapīšus no izturīga lamināta ar 7 gadu garantiju.
Nodalījumu skapis garderobei

MĒS IESAKĀM! Skapīši drošai uzglabāšanai

Mobilo tālruņu, rotaslietu, atslēgu un citu nelielu, bet vērtīgu lietu drošai uzglabāšanai izvēlies nodalījumu skapjus. Novieto tos ērti pieejamā vietā pie ieejas, lai neradītu lieku drūzmēšanos ģērbtuvē.

Uzzini vairāk šeit: nodalījumu skapis CLASSIC
Garderobes skapīši

3. Novērs drūzmēšanos ģērbtuvē

Nereti ģērbtuvi vienlaikus izmantos daudz cilvēku un ir svarīgi, lai viņiem būtu pietiekami daudz vietas, kur pārvietoties. Tādēļ starp skapīšu rindām jāatstāj pēc iespējas vairāk brīvas telpas. Garderobes soli ar apģērbu pakaramajiem ir lielisks risinājums, kur īslaicīgi pakarināt virsdrēbes, somas vai dvieļus, tādēļ tos ieteicams novietot pie ieejas ģērbtuvē vai dušas telpā. Šāds sols ir ļoti ērts arī maiņas apavu pārvilkšanai.

Pielāgo ģērbtuvi apmeklētāju vajadzībām
Spogulis skapīša durvju iekšpusē samazina cilvēku skaitu pie koplietošanas spoguļiem un sniedz privātuma sajūtu. Šādus spoguļus var viegli piestiprināt, izmantojot abpusēju līmlenti.

Apavu plaukts skapīša iekšpusē nodrošina papildu vietu uzglabāšanai. Uzglabāšanas kaste durvju iekšpusē ir ideāli piemērota mazāku priekšmetu glabāšanai, lai tiem būtu viegli piekļūt. Apavu un cepuru plaukts ar āķiem, kas piestiprināts pie sienas starp diviem skapīšiem, nodrošina papildu vietu ērtai apģērbu un apavu novietošanai.

Lai nesaslapinātu drēbes ar mitriem dvieļiem, izmanto pie garderobes skapīša durvīm stiprināmu dvieļu žāvētāju, kur dvieļus var pakārt atsevišķi.

4. Paredzi vietu, kur komandas var atsildīties un veikt pārrunas

Ģērbtuve nav paredzēta tikai tam, lai pārģērbtos. Tā var būt arī vieta, kur draugi sanāk kopā, lai aprunātos un sagatavotos treniņam vai mačam un pēc tam atsildītos un pārrunātu dienas sasniegumus. Daļu telpas var aprīkot ar ērtiem dažādu veidu sēdekļiem, lai dotu cilvēkiem iespēju socializēties.

Kad nepieciešams pārrunāt taktiku, ļoti noderīgs risinājums ir pie sienas stiprināma tāfele. Ja sienas platība ir ierobežota, iesakām izmantot tāfeli uz statīva ar ritenīšiem, kuru var viegli pārvietot, kad nepieciešams.


Kādu tāfeli izvēlēties? Uzzini šeit!
Ģērbtuves skapis
Garderobes skapis CAMPUS
284.-€
Garderobes skapis CURVE
885.-€

5. Pieejamība un viesmīlīga vide

Padomā par to, lai ģērbtuve būtu iekārtota atbilstoši gan apmeklētāju, gan Tava uzņēmuma vajadzībām. Vai arī cilvēkiem ratiņkrēslos ir nodrošināta ērta piekļuve ģērbtuves telpām un garderobes skapīšiem?

Kaut arī ģērbtuve primāri ir funkcionāla telpa, pārdomāts un rūpīgi izplānots iekārtojums radīs mājīgu atmosfēru un paudīs viesmīlību. Tas ir ļoti svarīgs faktors ergonomiskas un ērtas vides iekārtošanai gan darba ģērbtuvēs, gan sporta zālē.
Garderobes skapis no metāla

6. Parūpējies par ērtu telpas uzkopšanu un veļas mazgāšanu

Daudzās darba vietās un sporta klubos netīrās veļas savākšana ir daļa no ikdienas. Par laimi, ir daudz risinājumi, kas šo procesu atvieglo. Sākot no vienkāršiem veļas maisiem ar maisu turētājiem un beidzot ar veļas skapīšiem, kam durvīs ir caurums, pa kuru ievietot netīro veļu, un slēdzene, lai nepieļautu nepiederošu personu piekļuvi. Veļas ratiņi vai veļas maisi ar maisu turētājiem vienkāršo netīro apģērbu un mitro dvieļu transportēšanu uz veļas mazgātavu un no tās.

Iesakām izvēlēties skapīšus ar slēgtu pamatni vai ar kāju rāmi, kas atvieglo tīrīšanu zem tiem. Pārdomāti novietotas atkritumu tvertnes un atkritumu šķirošanas skapji ar nodalītam tvertnēm arī palīdz uzturēt ģērbtuvi tīru un kārtīgu.

7. Plāns neparedzētiem gadījumiem

Parūpējies, lai pirmās medicīniskās palīdzības komplekts vienmēr ir pa rokai, jo dažreiz lietas nenotiek gluži tā, kā plānots. Regulāri pārbaudi, vai komplektā ir viss nepieciešamais - plāksteri, pārsēji, salvetes brūču tīrīšanai u.c. Mūsu sortimentā pieejamas pirmās medicīniskās palīdzības komplekts, kas piestiprināms pie sienas. Tas ir skaidri redzams un viegli pieejams.

 

Uzdod savu jautājumu mums

Ja tev ir nepieciešama papildinformācija par mūsu produktiem, sazināties ar mums. Mēs ar prieku palīdzēsim!



Ģērbtuves skapīši un soli

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.