Mēs iekārtojam uzvarētāju darbavietas

Mēs iekārtojam uzvarētāju darbavietas

Uzņēmums “AJ Produkti” ir veiksmīgi uzlabojis darbavietas vairāk nekā 40 gadu garumā un var daudz darīt jūsu darbavietas ērtību un efektivitātes veicināšanā. Mēs piedāvājam vairāk nekā 15 000 dažādu produktu birojiem, skolām, noliktavām un ražotnēm, kā arī pārdomātus dizaina risinājumus, kas ļaus doties uz darbu ar prieku.

Biroja mēbeles, kas uzlabo darba vidi

Kas tad ir “uzvarētāju darbavietas”? Mēs ar to saprotam darba vidi, kas aprīkota ar tādiem produktiem, kas ir orientēti uz darbiniekiem. Neskatoties uz darba jomu.

Tie var būt ergonomiski rakstāmgaldi, pie kuriem pārmaiņus var strādāt gan stāvot, gan apsēžoties. Tie var būt biroja krēsli, kas ir viegli pielāgojami pēc vajadzības, kā arī aktīvie krēsli, kas sēžot stiprina muguras un ķermeņa augšējās daļas muskulatūru. Tās var būt arī iesaiņošanas stacijas, darbgaldi un plauktu sistēmas, kas uzlabo darbu noliktavās un ražotnēs, kravu pacelšanas aprīkojums un ratiņi, kas atvieglo iekšējo transportēšanu, omulīgas ēdamzāles mēbeles, kas palīdz smelties jaunu enerģiju. Kopumā: produkti, kas veicina labsajūtu un drošību, kā arī palīdz darbiniekiem būt savā labākajā formā. Šādi izskatās mūsu produktu klāsts.

Ilga un veiksmīga sponsoru darbība

Mūsu vēlmi palīdzēt cilvēkiem demonstrēt vislabāko sniegumu apliecina arī mūsu uzņēmuma, kā individuālu sporta veidu un sporta pasākumu sponsora, vēsture. Gadu gaitā esam atbalstījuši daudzus slavenus atlētus, tostarp leģendāro cīkstoni Aleksandru Karelinu (Aleksandr Karelin). Šobrīd šajā kategorijā iekļauta zviedru golfere Jūlija Engstrēma (Julia Engström), kura 2018. gadā tika nominēta par gada labāko spēlētāju turnīrā “Ladies European Tour”, kā arī ieguva bronzas medaļu Eiropas Jaukto komandu čempionātā (European Mixed Team Championships). Mēs lepojamies ar Jūlijas panākumiem un novēlam viņai visu to labāko turpmākajos gados.

Tāpat mēs esam lepns un ilggadējs Pasaules čempionāta hokejā sponsors. Fakti apliecina, ka esam atbalstījuši šo turnīru kopš 1989. gada. Ja plānojat vērot šā gada Pasaules kausa spēles, kas notiks Slovākijā no 10. līdz 26. maijam, noteikti ne reizi vien pamanīsiet AJ logotipu uz tiesnešu krekliem, jo viņi, tāpat kā mēs un mūsu produkti, teic izšķirošo vārdu. Lai uzvar labākā komanda!

Tevi varētu interesēt arī šie raksti

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.