Pacel sapulci jaunos augstumos!

Pacel sapulci jaunos augstumos!

Iepazīstinām Tevi ar jaunumu, kas pacels sapulces un konferences jaunos augstumos – elektriski augstumā regulējams konferenču galds Modulus, kura dizainu izstrādājusi AJ Produkti dizainere Elin Basander André, ļaus Tev izvēlēties, kā pavadīt sapulci. Pirmo reizi prezentēts Stokholmas mēbeļu un apgaismojuma izstādē 2018. gadā, galds būs lielisks veids, kā darba dienā ienest kustību.

- Es tirgū redzēju nepieciešamību pēc aktīvām mēbelēm. Visās sapulcēs nav vajadzības sēdēt un, jo ilgāka sapulce, jo lielāka iespējamība, ka sēdēšana būs statiska. Tāpēc augstumā regulējams galds ir teicami piemērots aktīvākām sapulcēm, skaidro Elin.

Elektriski augstumā regulējamais galds ir aprīkots ar diviem motoriem. Galda augstums ir regulējams, piespiežot pogu,- lai pie tā būtu ērti sēdēt vai stāvēt.

- Kombinē konferenču galdu ar aktīviem, augstākiem krēsliem, lai iegūtu pussēdus, uz priekšu vērstu pozīciju. Tas radīs aktīvāku iesaisti sapulcē, saka Elin.

Konferenču galdam ir pārdomātas detaļas, kurām ir liela ietekme. Pretsadursmes mehānisms sajūt šķēršļus, kad galds tiek pacelts vai nolaists un nekavējoties reaģē, apstādinot kustību. Vieglā galda virsma nodrošina ērtu galda pārvietošanu, un tā ir izturīga pret skrāpējumiem un šķidrumiem. Uz baltās un melnās lamināta virsmas nepaliek pirkstu nospiedumi.

Konferenču galds Modulus ir pieejams dažādās krāsās, un to ir viegli kombinēt ar citām šīs sērijas mēbelēm. Pateicoties pielāgojamībai un skandināvu dizainam, galds iederēsies visdažādākajās vidēs un to varēs izmantot dažādiem mērķiem, ne tikai sapulcēm.

Galds ir pārdomāts līdz vissmalkākajai detaļai, un tas ir teicami piemērots arī darba virsmas paplašināšanai. Piemēram, izmantojot galda starpsienas, iespējams izveidot pagaidu darbavietas un privātu telpu atvērta tipa birojos vai skolās, saka Elin.

Biroja galds

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.