Padari savu noliktavu efektīvu!

Padari savu noliktavu efektīvu!

Vai jūsu noliktavas personāls strādā efektīvi? Ļoti labi, jo mēs jums piedāvājam visefektīvākos uzglabāšanas risinājumus. Pat ja jūs veicat savu darbu cik labi vien iespējams, noliktavas plauktu sistēma var nenodrošināt optimālu ergonomiku, loģistiku un enerģijas ietaupījumu. Tādā gadījumā palīglīdzekļu, plauktu un palešu sistēmas trūkums tiek kompensēts ar roku darbu.


Matiass fon der Lufts (Mattias Von der Luft) ir uzņēmuma AJ Products biznesa vadītājs noliktavu un rūpniecības jomā un viņš uzsver, cik ļoti svarīgi ir pielāgot noliktavu atbilstoši veiktajai uzņēmējdarbībai.

“Neatkarīgi no tā, vai strādājat uzņēmumā ar nelielu noliktavas teritoriju, vai lielā kompānijā ar automatizētiem pasūtījumu apstrādes procesiem, plūsma ir ļoti nozīmīga. Tomēr vislielākā vērība ir jāpievērš drošībai un ergonomikai. Izmantojot atbilstošas plauktu sistēmas un celšanas palīglīdzekļus, iespējams izveidot efektīvu noliktavu un drošu darba vietu,” saka Matiass.

Ergonomiski celšanas palīglīdzekļi


Gadījumos, kad pārvietojat smagus priekšmetus, neizmantojot celšanas palīglīdzekļus, noderēs paceļamie ratiņi. Tie atvieglo gan komplektējamo vai iesaiņojamo preču pacelšanu, gan transportēšanu, neradot lieku sasprindzinājumu ķermenī, nodrošinot ātrāku pārvietošanu un novēršot traumu un preču bojājumu risku.

“Darba vides uzraudzības iestāde ir izdevusi ergonomiska iekārtojuma noteikumus, un tehniskie pārdošanas speciālisti pilnībā koncentrējas uz efektivitāti un ergonomiku. Mēs esam nozares līderi un darba vietu pielāgošanas darba vides standartiem speciālisti, kas nodrošina efektivitāti,” turpina Matiass.

Paceļamos ratiņus var izmantot arī kā pārvietojamu darba staciju un efektīvu palīglīdzekli, kas ļauj izlaist vairākus darba posmus. Mēs no sava produktu klāsta piedāvājam vairākus atšķirīgus paceļamo ratiņu modeļus, kā arī paceļamos galdus, kas ievērojami atvieglos jūsu darbu.

Praktiskās plauktu sistēmas


Efektīvas noliktavas priekšnoteikums ir labas plauktu sistēmas, kas pielāgotas uzņēmējdarbības veidam. Piemēram, ja noliktavas plaukti salīdzinājumā ar uzglabājamajām precēm ir pārāk dziļi, tas nozīmē neizmantotu plauktu platību un var radīt nepieciešamību būvēt augstākas plauktu sekcijas, lai nodrošinātu piekļuvi precēm. Jo biežāk ir vajadzīga pacelšana, jo vairāk darbinieku un celšanas aprīkojuma enerģijas tas patērē. Mums ir jāgādā par enerģijas taupīšanu.

Izmantojot mūsu plauktu sistēmas Combo, Mix un Tough, jūs varat nodrošināt lieliskas noliktavas pielāgošanas iespējas un efektīvu noliktavas pārvaldību. Mūsu plauktu sistēmas ir pieejamas dažādos variantos ar risinājumiem, kas nodrošina vairāk vietas bez nevajadzīgas paplašināšanas augstumā vai platumā, šādi radot efektivitāti un enerģijas ietaupījumu.

Kompakta palešu plauktu sekcija


Mūsu palešu plauktu sekcijas Ultimate ir uzņēmuma AJ Products projektēšanas un ražošanas rezultāts ar unikālu, kompaktu dizainu, kas piemērots kā nelielām noliktavām, tā arī lielām platībām, kur nepieciešamas daudzas palešu vietas. Autokrāvējam nav jāceļ paletes nevajadzīgi augstu; jūs viegli varat aizsniegt komplektējamās preces, un telpas nav jāsilda vai jādzesē, tāpat arī nav vajadzīgs tik daudz vietas. Matīss stāsta:

“Mūsu projektu speciālists Roberts Morels (Robert Morell) strādāja pie projekta kopā ar klientu, kuram mēs piedāvājām kompleksu risinājumu, sākot no piegādes, esošo noliktavas mēbeļu demontāžas un plauktu sekciju Ultimate, kā arī mūsu ražoto plauktu Mix uzstādīšanas. Tas ļāva klientam optimizēt uzglabāšanas platību un izveidot vairāk komplektēšanas vietu, kas nepieciešamas, ja noliktavā strādā daudzi darbinieki.”

Efektīva pasūtījumu apstrāde, izmantojot režģveida konteineru ratiņus


Ja noliktava ir savienota ar elektroniskās apstrādes sistēmu, mūs režģveida konteineru ratiņi ir praktisks palīgs pasūtījumu sagatavošanā klientiem. Šie ratiņi nodrošina iespēju piekļūt augstāk novietotām precēm, komplektēt pasūtījumu un transportēt preces.

Mūsu iepakošanas galdi Cargo un Motion ātri kļuva par iecienītiem favorītiem uzņēmumos, kur nepieciešama preču pakošana piegādes vajadzībām, jo visi pakošanas materiāli ir pieejami ērtā un ergonomiskā attālumā. Turklāt pakošanas darba galds Combo pielāgo jūsu darba vietu efektīvam saiņošanas darbam.

AJ Produkti klāstā jūs atradīsit visu efektīvas noliktavas iekārtojumam, turklāt mūsu projektu speciālisti bez maksas palīdzēs izplānot labāko risinājumu konkrētai uzņēmējdarbībai.

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.