darbagalds

Darbagaldi. Kā izvēlēties piemērotāko?

Ir pienācis laiks iegādāties jaunu darbagaldu darbnīcai, noliktavai vai garāžai? Taču, kā izvēlēties piemērotāko? Labs darbagalds ir ērts veicamajam darbam un piemērots darba videi. Lai palīdzētu labāk izprast ieguvumus, ko sniedz dažādi darbagaldi, esam sagatavojuši produktu ceļvedi tieši tev. Lasi un uzzini, kā izvēlēties atbilstošāko darbagaldu.
Vīrietis stāv pie darbagalda

Cik liels svars galdam jānotur?

Pirms darbagalda iegādes ir svarīgi apdomāt vajadzības. Tā būs vieglāk atrast piemērotāko modeli, kas atbilst visām prasībām.

Pietiekama virsmas svara izturība un stingrs rāmis ir ļoti svarīgi faktori. Ja strādā ar vieglākiem priekšmetiem, tev derēs galds ar standarta svara izturību. Ja strādā ar smagām precēm, tev vajadzīgs stabils galds ar īpaši izturīgu darbvirsmu. Mūsu izturīgāko modeļu maksimālā svara izturība ir 750 kg vienmērīgi sadalītām slodzēm.

Tāpat jāņem vērā arī citi faktori, piemēram, rāmja veids un darbvirsmas materiāls. Šos aspektus aplūkosim tālāk rakstā, lai tu pirms galda iegādes varētu izvērtēt svarīgākos priekšnoteikumus. Padomā, kādas vajadzības tev varētu būt nākotnē, un ņem tās vērā, lai pēc dažiem gadiem darbagalds nebūtu jāmaina.

MĒS IESAKĀM! Stabils darbagalds

Darbagalds ROBUST ir stabils un daudzpusīgs. Piemērots darbam garāžā, darbnīcā vai noliktavā. Papildini to ar ērtiem glabāšanas risinājumiem un iegūsi universālu darba staciju.

  • Cieto kokšķiedru plātnes virsma (HDF)
  • Manuāli augstumā regulējams kāju rāmis
  • Svara izturība: 300 kg
vīrietis sēž pie darbagalda

Pielāgojams darbagalds - ērtākai, ergonomiskākai darba videi

Augstumā regulējams darbagalds. Kādas priekšrocības tas sniedz?

Augstumā regulējams darbagalds nodrošina lielāku pielāgojamību dažāda auguma cilvēkiem. Tas nodrošina nepieciešamo ergonomiku darba laikā. Šis ir svarīgs aspekts, ja pie darbagalda pamīšus strādā vairāki darbinieki. Arī ērtākai pozīcijai sēdus.
Elektriski augstumā regulējams darbagalds būs piemērotāka izvēle, ja augstums jāmaina bieži. Mūsu sortimentā ir darbagaldi, kuriem augstumu var regulēt gan ar elektromotoru, gan manuāli.

Darbagalds uz riteņiem - mobils risinājums.

Vairumā gadījumu piemērots būs stacionārs darbagalds. Bet dažreiz labāk izvēlēties galdu ar riteņiem, ko ir viegli pārvietot, piemēram, lai atbrīvotu vietu telpā. Daudzi darbagaldi uz riteņiem ir aprīkoti ar ērtiem rokturiem, kas atvieglo pārvietošanu.

MĒS IESAKĀM! Darbagalds ar riteņiem

Pārvietojams darbagalds uz riteņiem MOTION 1200x600 mm ļauj brīvi pārvietot darbvietu. Lai nodrošinātu ergonomisku darba pozu, pielāgo galda augstumu.

  • Manuāli ar rotoru regulējams augstums
  • Četri riteņi ar bremzēm
  • Svara izturība:150 kg
Augstumā regulējams darbagalds
Augstumā regulējams darbagalds VERVE
695.-€

Izvēlies virsmas materiālu, kas piemērots tieši tavām vajadzībām

Pārliecinies, ka darba virsma atbilstoši pildīs tev nepieciešamo funkciju!

Cietā kokšķiedra (HDF) – vispusīgs materiāls saudzīgākai darbnīcu videi par pieejamu cenu.

Augstspiediena lamināts (HPL) – koksnei līdzīga, cieta un pret skrāpējumiem izturīga virsma, kas piemērota lielākajai daļai darba apstākļu. Laba izturība pret šķidrumiem un lielāko daļu ķīmisko vielu.

Vinils – mīksta un mazāk gluda virsma, kas samazina preču bojājumu risku. Īpaši piemērots iepakošanas un montāžas darbiem, jo mīkstā virsma neļauj priekšmetiem slīdēt.

Parkets – izturīgāka un stingrāka koka darbvirsma ar daudzveidīgu pielietojumu, piemēram, metālapstrādei un montāžai.

Tērauds – ļoti izturīgs materiāls, kas ir viegli tīrāms un neuzsūc šķidrumus, eļļas un ķīmiskas vielas. Augsta noturība pret skrāpējumiem un sitieniem.
sieviete stāv darbnīcā pie darbagalda

Papildini darbagaldu ar vietu glabāšanai

Darbagalds var būt vairāk nekā tikai darba virsma. To vari vienlīdz labi izmantot, lai glabātu instrumentus, iepakojuma materiālus vai citas lietas, kam strādājot jābūt pie rokas. Iesakām izvēlēties galdu, ko var aprīkot ar dažādiem glabāšanas risinājumiem. Piemēram, zem galda virsmas uzstādi atvilktnes. 

Ja tev ikdienas darbā jāizmanto daudz materiālu, blakus darbagaldam novieto dažus parocīgus plauktus. COMBO sērijā ir pieejami viegli kombinējami darbagaldi un noliktavu plaukti.

 
Kā izvēlēties plauktus noliktavai? Uzzini šeit.

MĒS IESAKĀM! Izvēlies parocīgu papildaprīkojumu

Darbagalds COMBO ir pieejams ar funkcionālu papildaprīkojumu.

  • Ar trim instrumentu paneļiem
  • Ar apgaismojumu
  • Ar slēdzamu metāla skapi

Vēlies zināt vairāk par darbagaldiem - jautā mums!

Lai iegūtu plašāku informāciju par mūsu sortimentā esošajiem darbagaldiem, sazinies ar mums. Mēs ar prieku palīdzēsim!


 

Darbagaldi

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.