Noliktavu plaukti. Kā izvēlēties atbilstošākos?

Kādi noliktavu plaukti tev nepieciešami?

Atbilstoši izvēlēti plaukti uzlabos gan tavas noliktavas darba ražīgumu, gan darba drošību. Taču, kā izlemt, kādi noliktavu plaukti ir piemērotākie? Mēs esam noliktavu aprīkojuma speciālisti, un mūsu piedāvājumā ir plašs plauktu klāsts daudziem un dažādiem mērķiem. Lai atvieglotu pareizo plauktu izvēli, esam izveidojuši produktu ceļvedi, kurā sīkāk apskatīsim dažādus plauktu veidus un to pielietojumu.
metāla plaukti

Cik liels svars plauktam jānotur?

Viegla slodze
Izvēloties plauktus, lielākā uzmanība jāpievērš tam, lai plaukts varētu noturēt preču svaru. Ja plauktos glabāsi vieglākus priekšmetus, piemēram, grāmatas, mapes un arhīva kastes, izvēlies plauktus ar kravnesību līdz 150 kg. Vienkārši lokšņu metāla plaukti ir izturīgi, un tā ir piemērota izvēle birojiem un noliktavām. Mēs iesakām LIGHT, TOTAL un MIX plauktu sistēmas.

Vidēja slodze
Ja plaukts ir paredzēts smagākiem priekšmetiem, izvēlies plauktus ar kravnesību 170–190 kg. Šie plaukti ir pielāgoti noliktavām, bet tie vienlīdz labi der smagu priekšmetu glabāšanai birojos. Šajā kategorijā ir pieejamas POWER un TRANSFORM plauktu sistēmas.

Liela slodze
Plauktiem, ko izmanto industriālos apstākļos, piemēram, darbnīcās un rūpnīcās, ir jāspēj noturēt līdz 700 kg. Glabājot smagas preces, izvēlies modeli ar stabilu, pie grīdas pieskrūvējamu pamatni, lai nodrošinātu papildu stabilitāti.

MĒS IESAKĀM! TOUGH plaukti var noturēt līdz 1000 kg

Īpaši smagiem priekšmetiem izvēlies TOUGH plauktu sistēmu – atkarībā no sekcijām tajā var glabāt līdz pat 1000 kg.

  • Gala rāmji un sijas ir izgatavotas no lokšņu metāla un klātas ar pulvera pārklājumu, nodrošinot īpaši izturīgu apdari
  • Paredzēti lielgabarīta precēm un industriālai lietošanai
  • Papildināmi un pielāgojami pēc nepieciešamības
Uzzini vairāk šeit: Noliktavu plaukti TOUGH
Metāla plaukti

Kur novietot plauktus?

Kā labāk – brīvi stāvoši plaukti vai piestiprināti pie sienas?
Ja plauktam jāpiekļūst no abām pusēm, izvēlies konstrukciju, kas ir stabila bez aizmugures šķērsstiprinājuma. Aizmugurējās plāksnes var izmantot, lai atdalītu plauktus, kas ir novietoti ar mugurām cits pret citu, vai lai nodrošinātu necaurredzamību.

Telpas platība
Lai iespējami efektīvi izmantotu vietu, izvēlies plauktu, kura izmērs atbilst telpai. Lielākajai daļai plauktu sistēmu ir plašas augstuma, platuma un dziļuma izvēles iespējas. Rūpīgi plānojot, optimāli izmantosi visu pieejamo telpas platību. Vai plaukti, kas sniedzas līdz griestiem, būs efektīvi? Vai arī augšējiem plauktiem varēsi piekļūt tikai pakāpjoties? Šie aspekti ietekmē arī darba drošību.

Ērti maināms plauktu augstums un pielāgojamība
Ja tev nepieciešami ērti pielāgojami plaukti, pirms iegādes izpēti plauktu montāžas īpatnības. Mūsu sortimentā pieejamas plauktu sistēmas, kur plauktu augstumu var ātri un ērti mainīt tos vienkārši ieāķējot nepieciešamajā pozīcijā rāmī.

Pielāgoti plaukti drošai darba videi

Daudzpusīgas plauktu sistēmas nodrošina risinājumus lielākajai daļai noliktavas vajadzību. Izvēloties plauktus ar pareizu svara noturību un konkrētu pielietojumu, darba vide kļūst drošāka un ērtāka. Pārdomāts produktu izkārtojums atvieglo komplektēšanu un paātrina pakošanu, kas savukārt paaugstina noliktavas efektivitāti. Atbilstoša plauktu izvēle ļauj samazināt arī preču bojājumu riskus.

Palielini noliktavas ietilpību ar pareizu telpu plānojumu un atbilstošiem plauktiem. Izvērtējot preču plūsmu un ergonomiku, varēsi maksimāli izmantot telpu. Noliktavai ir jābūt funkcionālai un viegli izmantojamai, kas veicina labu un drošu darba vidi.


Jautā padomu mums!
noliktavas plaukti

Kas ir jāuzglabā?

Nelieli priekšmeti, sīkpreces un detaļas
Kastes mazu priekšmetu uzglabāšanai ir parocīgs risinājums nelielu preču un detaļu glabāšanai. Tās ir ērti lietojamas un viegli pārskatāmas. Plauktu sistēmai pielāgotas plastmasas kastes nodrošina efektīvu un kompaktu glabāšanu. Mēs piedāvājam plastmasas kastes gan lieliem, gan maziem priekšmetiem.

Slēgta tipa glabātuve
Plaukti ar sānu vai aizmugures plāksni nodrošina daļēji slēptu uzglabāšanu un atdala plauktu daļas citu no citas. Lai panāktu pilnībā slēgtu glabātuvi, izvēlies izvelkamas atvilktnes un durvis. Savukārt konfidenciālu priekšmetu glabāšanai izvēlies durvis ar slēdzeni.

Plaukti konkrētam nolūkam
Dažiem priekšmetiem ir nepieciešami specifiski glabāšanas risinājumi. Tādi ir, piemēram, riepu plaukti. Ja nezini, kāds plaukts būtu piemērotākais, jautā padomu mums.

MĒS IESAKĀM! Izvēlies pielāgojamas noliktavu sistēmas

Plauktu sistēma COMBO ļauj izveidot individuāli pielāgotu plauktu kombināciju. Papildinot to ar aizmugures sliedēm, instrumentu paneļiem un darbagaldu, iegūsi augsti funkcionālu darba staciju.

  •    Piemēroti darbnīcām, ražotnēm, noliktavām un garāžām
  •    Montāža bez skrūvēm un naglām
  •    Plašs papildaprīkojuma klāsts
  •    Kravnesība līdz pat 700 kg
Biroja plaukti LIGHT
223.-€
metāla noliktavu plaukti
Gara laiduma plaukti TOUGH
449.-€

Jautā mums!

Ja tev nepieciešama palīdzība noliktavas plānošanā vai ieteikumi pareizās plauktu sistēmas izvēlei, sazinies ar mums. Mēs ar prieku palīdzēsim! Sazinies ar mums šeit: Projektu vadība

 

Noliktavu plaukti

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.