iepakošanas aprīkojums noliktavai

Uzglabā, iepako, nosūti – mums ir viss nepieciešamais

Kas nepieciešams, lai iepakošanas process noliktavā būtu efektīvs, drošs un ergonomisks? Vispirms nepieciešama pielāgojama plauktu sistēma, ko viegli uzstādīt un papildināt pēc vajadzības. Otrkārt, pakošanas stacijas iekārto tā, lai būtu ērti un viegli strādāt. Treškārt - daudzpusīgi transportēšanas rati, kas ļaus izvairīties no liekas smagumu cilāšanas. Ja ievērosi šos trīs nosacījumus, būsi izdarījis visu, kas var nodrošināt raitu un efektīvu loģistikas plūsmu. Šajā rakstā uzzini visu par mūsu piedāvātajiem risinājumiem, kas ļaus tev izveidot drošu, ergonomisku un parocīgu iepakošanas procesu noliktavā.
noliktavu plaukti

1. Noliktavu plaukti, kas piemēroti tieši tev

Pārdomāts noliktavas plānojums ievērojami atvieglos darbu. Iepakojamo un nosūtāmo preču atrašanai un paņemšanai jābūt vienkāršai.

Ērti pielāgojamas plauktu sistēmas ļauj izveidot tieši tādu risinājumu, kāds tev nepieciešams, un pēc tam pielāgot to, ja mainījušās vajadzības. Ja saproti, ka pietrūkst vietas glabāšanai, plauktiem vienmēr vari pievienot papildu sekcijas – tām ir dažādi platumi, dziļumi un augstumi, kas ļauj pilnībā izmantot visu glabāšanai atvēlēto vietu.

Lai maksimāli izmantotu noliktavas telpas, papildini plauktus ar atvilktnēm, durvīm vai slēgtām sānu malām. Dažām plauktu sistēmām ir pieejamas aizmugurējās sliedes, instrumentu paneļi un citi noderīgi piederumi, kas ļauj izveidot pilnībā funkcionālu darba staciju.

Sīkus priekšmetus turi un šķiro sīkpreču kastēs – tā būs vieglāk atrast nepieciešamo un ērtāk organizēt darbu. Mobilie statīvi ar kastēm uz riteņiem iepakošanas laikā var būt ļoti noderīgi, jo ļauj ērti pārvietot uz iepakošanas galdu visas transportējamās lietas.
 

Kādi noliktavu plaukti nepieciešami tev? Uzzini šeit

2. Ergonomiskas pakošanas stacijas efektīvam darbam

Ja pakošanas zonā strādā daudz cilvēku, darbagalds ar elektriski regulējamu augstumu būs lielisks risinājums, lai visiem darbiniekiem nodrošinātu ergonomiski pareizu darba pozu. 

Mēs piedāvājam arī pakošanas galdus ar virsmā iestrādātiem rullīšiem, kas ļauj ērti grozīt preces. Darbagalds, ko var aprīkot ar zemāku izvelkamo virsmu, nodrošinās papildu vietu un atvieglos darbu ar lielākiem iepakojumiem.

Virs darbvirsmas novietojot aizmugures sliedes un instrumentu paneļus, visi darbam nepieciešamie rīki būs viegli aizsniedzami un darbs vedīsies ātrāk un ērtāk. Statīvi iepakošanas lentēm un griezējnaži padara iepakošanu vēl vienkāršāku.

Industriālie gumijas paklāji ar amortizējošām īpašībām sadala slodzi starp pēdām un mazina saspringumu mugurā un kājās. Pēc iespējas nodrošini, lai darbinieki varētu mainīt darba pozu no stāvus uz sēdus, jo tas nāk par labu visam ķermenim. Ja galdu papildina ar krēslu, kuram ir maināms augstums, pakošanas stacija kļūst par ergonomiski iekārtotu darba vietu.

Rullīšu konveijeri atvieglo kastu, paku un citu preču pārvietošanu no pakošanas stacijas uz iekraušanas platformu. Mēs piedāvājam konveijerus gan vieglajām precēm, gan paletēm.
iepakošanas darbagalds

MĒS IESAKĀM! Viss rokas stiepiena attālumā

SEND pakošanas galds atvieglo darbu, jo visi materiāli ir viegli sasniedzami.

Augšējais plaukts ir ideāli piemērots kastēm, lentei un šķērēm. Šeit var piekārt trīs dažādu veidu iepakojuma materiālus, lai pa rokai vienmēr būtu tieši tas, kas vajadzīgs. Ar griezējnazi viegli sagriezt kraftpapīru un gofrēto kartonu vajadzīgajā izmērā. Savukārt galda augstumu var regulēt, lai nodrošinātu, ka darbinieks strādā pareizā pozā.
vīrietis noliktavā stumj transportēšanas ratus uz kuriem ir kaste

3. Saudzē savu veselību - izmanto transportēšanas ratus

Smagumu celšana un nešana ir daļa no darba dienas, tāpēc ir svarīgi to darīt ergonomiski pareizi, novēršot iespējamās muguras traumas.

Transportēšanas rati palīdz pasargāt muguru no traumām, strādāt pareizā augstumā un vienlaikus pārvietot vairākus priekšmetus. Izvēlies ratiņus, kas atbilst darba specifikai. Ja noliktavā apstrādā dažādu izmēru un svara preces, iespējams, tev nepieciešami vairāku veidu ratiņi.

Mēs piedāvājam ratiņus ar plauktiem, sīkpaku, komplektēšanas ratiņus un ratiņus garām precēm. Patiesībā varam atrast risinājumu teju jebkuram preču izmēram, svaram un novietojumam. Tas ļauj strādāt ātrāk un ērtāk, nodrošinot uzņēmumā ergonomisku un drošu darba vidi. Samazinās veselības, darba traumu un preču bojājumu riski, kas var rasties nepareizas pārvietošanas laikā.

 
 Dažādi ratiņi birojam un noliktavai. Lasi vairāk šeit

Jautā mums!

Uzzini vairāk par mūsu produktiem, risinājumiem un servisu, kas palīdzēs uzlabot tavu darba vidi. Sazinies ar mums šeit un mēs ar prieku tev palīdzēsim iekārtot ergonomisku, drošu un parocīgu darba vietu gan noliktavā, gan birojā.

Sazinies ar mums šeit


Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.