Trīs padomi mantu uzglabāšanai

Trīs padomi mantu uzglabāšanai

Pārdomāts uzglabāšanas mēbeļu plānojums būtiski ietekmē labsajūtu darbavietā un darba ražīgumu. Ar viediem un stilīgiem risinājumiem ir iespējams radīt ap sevi labi organizētu darba vidi. Piedāvājam trīs vienkāršus ieteikumus, kā viedi uzglabāt mantas.

Augstu vai zemu?

Augsti biroja plaukti ir optimāls risinājums, kas palīdz ekonomēt telpu birojā. Ja telpas ir nelielas, grīdas laukumu var atbrīvot, izmantojot augstus sienas skapjus, ja vien telpas griestu augstums to atļauj. Telpu ir iespējams maksimāli izmantot, izbūvējot skapjus no grīdas līdz pat griestiem, retāk vajadzīgo mantu uzglabāšanai atvēlot augstākos plauktus. Daudzi plaukti ir pieejami gan kā bāzes modeļi, gan kā papildsekcijas, kas ļauj viegli paplašināt uzglabāšanai nepieciešamo vietu pēc vajadzības.

Vaļēji vai slēgti plaukti?

Lai izraudzītos vaļējas vai slēgtas uzglabāšanas mēbeles, jāņem vērā, kādas ir jūsu vajadzības. Vaļējā plauktā visu var labi redzēt un mantām ir viegli piekļūt, bet dažkārt ir labi, ja ir iespēja lietas no acīm noslēpt – tādā gadījumā piemērotāks būs slēgts uzglabāšanas skapis. Aiz durvīm ir viegli noslēpt dokumentu kaudzi un radīt sakārtotu un tīru darba vidi. Nelielām telpām vislabāk izvēlēties uzglabāšanas mēbeles ar bīdāmām durvīm vai žalūzijām, jo šīs sistēmas aizņem ļoti maz vietas un nepieciešamības gadījumā daļu skapja var turēt atvērtu.

Katrai lietai sava vieta

Plauktos un skapjos bieži vien sakrājas daudz papīru, rakstāmpiederumu un dažādu citu sīkumu. Ieteicams iekārtot uzglabāšanas kastītes, atvilktņu ieliktņus un citus piederumus, lai viegli un ātri ieviestu kārtību dokumentos un neļautu svarīgiem dokumentiem vai maziem priekšmetiem birojā pazust. Etiķetes un arhīva kastes ar iepriekš apdrukātiem teksta laukumiem ļaus jums marķēt uzglabājamos priekšmetus, lai tos ātri un ērti varētu atrast.

Biroja plaukti

Tevi varētu interesēt arī šie raksti

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.