Vieglais ceļš uz labsajūtu darbavietā

Vieglais ceļš uz labsajūtu darbavietā

Vai jūs darbā pavadāt astoņas stundas, sēžot pie rakstāmgalda? Un vai jūs cerat, ka daži treniņi nedēļā savā brīvajā laikā palīdzēs to vērst par labu? Piedodiet, bet ar to vien būs par maz – pat tad, ja jūs trenēsieties kā maratonists. Ikviens cilvēks, kurš pārāk daudz laika pavada sēdošā darbā, cieš no mazkustības izraisītām sekām – piemēram, muskuļu sāpēm, stīvuma, liekā svara un palielināta riska saslimt ar 2.tipa diabētu. Par laimi, problēmai ir vienkāršs risinājums: jums vienkārši jākļūst aktīvākiem darba laikā.

Uzņēmums AJ Produkti ilgus gadus strādā pie tā, lai atrastu risinājumu šīm problēmām. Gan palielinot to mēbeļu klāstu, kas liek kļūt aktīvākiem ( augstumā regulējami biroja galdi un konferenču galdi, aktīvie krēsli, līdzsvara krēsli utt.), gan pievēršot uzmanību problēmas risinājumiem bloga rakstos un kampaņās.

Kampaņā, kurai dots nosaukums “Jūties labāk darbavietā”, mēs kopā ar zviedru maratonisti un viedokļa veidotāju Petru Monstrēmu (Petra Månström) vēlamies parādīt, cik mūsdienās ir viegli būt aktīvam katru dienu. Petra ir sabiedrībā populāra žurnāliste, kuras uzmanības centrā ir skriešana, veselība un rūpes par labsajūtu, taču arī viņai iepriekšminētā problēma nav nekas svešs, jo, lai gan viņa trenējas vairāk nekā vidusmēra cilvēks, arī viņas darbā neiztikt bez stundām ilgas sēdēšanas pie datora.

Vienkārši risinājumi sarežģītai problēmai

Lai gan Petra daudz sporto, ar visiem iknedēļas treniņiem viņai nepietiek, lai kompensētu stundām ilgo sēdošo darbu. Tas tāpēc, ka ķermenim jābūt aktīvam arī darbadienas laikā. Par laimi, tas nav tik sarežģīti, kā varētu likties.

Vai Jums ir augstumā regulējams galds, pie kura var strādāt gan stāvot, gan sēdus? Ja tā, tad Jums ir iespēja nostiprināt savu muskulatūru, pārmainot pozu darba laikā. Sedlu krēsls vai līdzsvara bumba, kas stimulē aktīvu sēdēšanu, arī padarīs Jūs spēcīgāku, jo sēdēšanas laikā vajadzēs aktivizēt muskulatūru, lai ķermenis ieņemtu pareizu pozu. Jūs pat nejutīsiet, ka darbā trenējat muskulatūru.

Ja Jums šādi produkti nav pieejami, nezaudējiet cerību, jo pastāv arī citi veidi, kā darbadienas laikā izkustēties – ieturiet regulārus pārtraukumus, piecelieties, izstaipieties, lai atbrīvotu savilktos muskuļus, pastaigājiet – arī ceļš, ko mērojat līdz printerim vai biroja virtuvei, nodrošina kustības. Ļoti lietderīgi ir apvienot kolēģu sapulci ar pastaigu svaigā gaisā, kuras laikā var efektīvi izrunāt darba jautājumus. Viss ir ļoti vienkārši - rūpējoties un piedomājot par savu labsajūtu, uzlabosies jūsu veselība un ķermenis būs jums pateicīgs.

Biroja mēbeles

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.