Ēdamistaba, virtuve, ēdnīca

Ēdamistabas mēbeles mācību iestādēm

AJ Produkti izgatavo kvalitatīvas ēdamistabas mēbeles no izturīgiem materiāliem un ar pārdomātu dizainu, kas būs īpaši piemērotas intensīvai lietošanai mācību iestāžu ēdnīcās un kafejnīcās. Mūsu mērķis ir par pievilcīgu cenu nodrošināt saviem klientiem funkcionālus produktus, kas atbilst izglītības iestāžu prasībām. AJ Produkti piedāvā dažādus produktus, sākot no ēdnīcu krēsliem, soliem un galdiem līdz pat ratiņiem un atkritumu šķirošanas tvertnēm, kas lieliski iederēsies atpūtas zonās, ēdnīcās, ēdamzālēs vai, piemēram, skolu gadatirgos un brīvdabas pasākumos.

Ēdamistabas galdi un krēsli skolām

AJ Produkti piedāvā dažādus ēdnīcu galdus un krēslus, kas piemēroti lietošanai izglītības iestādēs. Šīs mēbeles ir pieejamas plašā izmēru un augstuma diapazonā, lai nodrošinātu atbilstību standarta BS EN 1729 prasībām. Klāstā ietilpst galdi ar dažādas formas virsmām, ieskaitot taisnstūra, apaļas un kvadrātveida virsmas. Mūsu galdi ir izturīgi, un tiem ir lamināta virsmas, kas ir viegli tīrāmas un kopjamas. Šāda veida galda virsma atvieglo higiēnas normu ievērošanu ēdamzālē. Mūsu ēdnīcas krēsli ir pieejami ar sēdekļa augstumu no 280 mm līdz pat 530 mm. Turklāt var iegādāties krēslus, kas izgatavoti no plastmasas, metāla un koka dažādās krāsās. Saliekamie ēdnīcas galdi ir lieliska izvēle lielām ēdamtelpām, kur katru dienu uzturas daudz cilvēku. Šādi saliekamie galdi ir viegli, tāpēc tos ērti uzglabāt un transportēt salocītā veidā. Tie ir ideāli piemēroti daudzām dažādām vietām un nolūkiem, sākot no ēdnīcām un kafejnīcām līdz pat āra pasākumiem, kopienas projektiem, skolas svētkiem un daudziem citiem gadījumiem. Vai jums skolā trūkst vietas? Pie sienas piestiprināms saliekamais galds ir lielisks problēmas risinājums! Mūsu sienas saliekamo galdu klāstā ir modelis ar iebūvētu solu. Galdam un solam virsmas augšējais slānis izgatavots no linoleja - materiāla, kam piešķirts Ziemeļvalstu ekomarķējums. Ja šī ierīce netiek lietota, tā nofiksējas pret sienu.

Atkritumu šķirošanas konteineri skolām

Skolēnu un darbinieku iesaistīšana atkritumu šķirošanā ir lielisks veids, kā ar praktisku darbošanos bērniem mācīt par atkritumu samazināšanu un klimata pārmaiņu novēršanu. Mūsu otrreizējās pārstrādes konteineri, kas ir īpaši piemēroti izglītības iestādēm, ir izgatavoti tā, lai tie būtu izturīgi un viegli tīrāmi, kā arī ergonomiski. Vēl viens liels ieguvums ir īpašais tvertņu marķējums, kas bērniem un jauniešiem saprotamā veidā sniedz norādes par to, kā šķirot atkritumus.

Skaņu absorbējoši paneļi

Skaņas absorbējošie akustiskie paneļi ir vienkāršs veids, kā samazināt kopējo trokšņa līmeni ēdnīcā, kafejnīcā vai atpūtas zonās. Šie dekoratīvie sienas paneļi ir vizuāli atraktīvi un piesaista bērnu uzmanību, bet vienlaikus nodrošina praktisku funkciju, absorbējot troksni, ko izraisa audzēkņu saucieni, čalošana, krēslu stumdīšana un durvju aizciršanās.

Virtuves un nerūsējošā tērauda ratiņi

AJ Produkti piedāvā dažādu veidu virtuves ratiņus un nerūsējošā tērauda ratiņus. Ratiņi piemēroti pārtikas produktu un ēdiena transportēšanai vietās ar augstām higiēnas un sanitārajām prasībām - piemēram, skolu ēdnīcās un kafejnīcās. Tie lieliski noder servējamo ēdienu, galda piederumu, salvešu, katlu un citu trauku pārvietošanai. AJ Produkti piedāvā izglītības iestādēm iegādāties ne tikai galdus un krēslus ēdnīcām un kafejnīcām, bet arī visdažādākās mēbeles un aprīkojumu mācību telpām un atpūtas zonām. Ar plašo produktu klāstu var iepazīties mūsu interneta mājaslapā.

Tevi varētu interesēt šīs kategorijas

Ēdamistabas galdiStāvgaldi un bāra galdiSaliekamie krēsli