TIMETIMER

Liels magnētisks taimeris

Art.nr.: 14616
  • Palīglīdzeklis izglītojošiem mērķiem
  • Liels un skaidri saskatāms
  • Aprīkots ar magnētu
Liels, viegli nolasāms taimeris ar sarkanu segmentu, kurā skaidri redzams atlikušais laiks. Laika atskaite līdz pat 60 minūtēm. Aizmugurē aprīkots ar spēcīgiem magnētiem, tādējādi taimeri var, piemēram, piestiprināt pie tāfeles.
116.-€
Cenas bez PVN
Aprēķinām piegādes laiku....
7 gadu garantija

Vairāk par produktu

Piemērots klasei! Formāts nodrošina vieglu lasāmību, tādēļ taimeris ir teicami piemērots īsām nodarbībām mācību stundu laikā vai atlikušā laika rādīšanai eksāmena laikā.

Pulkstenim ir sarkans segments, kas pakāpeniski samazinās, skaidri parādot, cik daudz laika ir atlicis. To var manuāli iestatīt līdz 60 minūtēm, un tas iepīkstas, kad sarkanais segments sasniedz nulli. Izslēdz skaņas signālu, vienkārši nospiežot pogu.

Taimeri var piekārt pie sienas vai novietot uz horizontālas virsmas. Taimera aizmugure ir magnētiska, ļaujot to piestiprināt pie tāfeles, tādējādi tas ir redzams visai klasei.

Taimeris ir nedaudz lielāks par grāmatu, un tāpēc to var redzēt visi telpā esošie, pat tie, kas atrodas aizmugurē. Sarkanais segments ļauj skolas vecuma bērniem vieglāk saskatīt taimeri un redzēt, cik daudz laika ir atlicis nodarbībā, eksāmenā, starpbrīdī un citās aktivitātēs. Tas samazina nepieciešamību jautāt, cik daudz laika ir atlicis, kā arī var palīdzēt skolēniem, kuriem ir grūtības koncentrēties.

Paredzēts lietošanai skolotājiem un personālam.

Saistītie dokumenti

Produkta parametri

  • Augstums:300 mm
  • Platums:300 mm
  • Svars:0.9 kg