Laika uzņemšanas iekārta TIME TIMER

Roku mazgāšanas taimeris

Art.nr.: 14618
  • Palīdz rūpīgi nomazgāt rokas
  • Dažādas novietošanas iespējas
  • Sniedz norādījumus, izmantojot simbolus un skaņas signālus
Taimeris pareizas roku mazgāšanas procedūras ievērošanai. Ar šo taimeri jūs vienmēr mazgāsiet rokas tieši tik ilgi, cik nepieciešams, lai atbrīvotos no netīrumiem, vīrusiem un baktērijām. To lietot ir pavisam vienkārši – tas būs pa spēkam ikvienam neatkarīgi no vecuma vai veselības stāvokļa. Darbojas ar baterijām un ir ūdensizturīgs.
Šis produkts vairs nav pieejams.
Apskatīt visus Taimeris Time produktus šeit

Vairāk par produktu

Ieziepēt, noberzt, noskalot – ar šo taimeri mazgāt rokas pareizi ir pavisam vienkārši! Taimeris ir piemērots ikvienam neatkarīgi no vecuma vai prasmes mazgāt rokas. Tas jums pateiks, cik ilgi mazgāt rokas, līdz tās būs pilnībā tīras no netīrumiem, vīrusiem un baktērijām.

Taimerim ir kustību sensors, tātad jums nevajadzēs nospiest pogu, lai to iedarbinātu – pietiks, ja novēzēsiet roku gar taimeri. Kad taimeris būs ieslēdzies, tas sāks atskaņot mūziku, bet iestatījumus var mainīt, lai tas signalizētu par nākamā roku mazgāšanas etapa sākumu tikai ar pīkstienu, vai arī atslēgt skaņu pavisam. Ar skaņas signāliem un simboliem taimeris pateiks jums priekšā, cik ilgi ieziepēt rokas un kad ir pienācis laiks tās noskalot.

Roku mazgāšanas taimeris ir ūdensizturīgs, tāpēc jums nav jāuztraucas, ja nejauši gadīsies apšļākt to ar ūdeni. Novietojiet to uz izlietnes vai ar vakuuma piesūcekni piestipriniet to pie sienas, spoguļa vai plaukta. Piesūcekni var pēc izvēles piestiprināt taimera aizmugurē vai pie tā pamatnes. Taimeris darbojas ar baterijām, un trīs AA baterijas jau ir iekļautas komplektā.

Saistītie dokumenti

Produkta parametri

  • Diametrs:95 mm
  • Svars:0.5 kg