Salokāms trenežieris sēdēšanai pie galda

Art.nr.: 23403
  • Saliekams
  • Novietojams zem galda
  • Vienkārši lietojams
Ērts velotrenažieris, ko paredzēts novietot zem galda un izmantot sēžot uz parasta krēsla. Šis rakstāmgalda velosipēds ir asprātīgs risinājums, kā nodrošināt skolēniem vairāk kustību mācību laikā. Viegli lietojams, kluss un aizņem maz vietas.
67.-€
Cenas bez PVN
Aprēķinām piegādes laiku....
7 gadu garantija

Vairāk par produktu

Ir svarīgi, lai bērni dienas gaitā daudz kustētos. Rakstāmgalda velosipēds ir vienkāršs un jautrs veids, kā nodrošināt kustības mācību darba laikā.

Velotrenažieri paredzēts novietot zem galda un lietot, sēžot uz parasta mācību telpu krēsla. Augstumu iespējams regulēt atbilstoši katra skolēna individuālām vajadzībām.

Ļaujot skolēniem lietot velosipēda trenažieri mācību stundu laikā, paātrināsies asinsrite, paaugstināsies skābekļa pieplūde smadzenēm un uzlabosies koncentrēšanās spējas. Vienlaikus skolēni varēs veikt ikdienā nepieciešamās kustības. Mūsdienās tas ir īpaši svarīgi, jo sēdēšana vairākas stundas no vietas ir parasta parādība. Daudzi bērni savu brīvo laiku nevelta tam, lai izkustētos, tādēļ velosipēda trenažieris ir atraktīvs un efektīvs veids, kā nodrošināt nepieciešamās kustības ikdienā. Rakstāmgalda velotrenažieris ātri vien kļūst ļoti populārs!

Velotrenažieri var vienkārši pielāgot katra lietotāja auguma garumam, tādēļ to var izmantot daudzi skolēni. Ieteicams skolēniem ar auguma garumu no 140 cm līdz 160 cm. To var vienkārši salocīt un pārnēsāt, turklāt tas aizņem maz uzglabāšanas platības. Pedāļu pretestību var regulēt, pagriežot regulēšanas pogu centrā.

Pedāļi ir veidoti tā, lai velotrenžieri varētu novietot uz galda un lietot roku treniņam. Lai trenētu rokas, vienkārši novietojiet trenažieri uz galda virsmas un pielāgojiet atbilstoši lietotājam.

Saistītie dokumenti

Lejuplādēt kopšanas instrukciju

Produkta parametri

  • Materiāls:Tērauda
  • Montāžai nepieciešamais personu skaits:1
  • Paredzamais montāžas laiks:5 Min
  • Svars:2.5 kg