Autiņu maiņas galdi – praktisks un kompakts risinājums

Praktiski un parocīgi risinājumi mazuļa kopšanā un aprūpē ir viens no svarīgākajiem faktoriem, par ko nepieciešams parūpēties, lai atvieglotu māmiņu ikdienu. Autiņu maiņas galdi var būt noderīgs un kompakts elements, kas sniedz iespēju droši, ērti un vienkārši veikt autiņu maiņu. AJ Produkti sortimentā pieejami dažādi pārtinamie galdi.

Pie sienas montējams pārtinamais galdiņš

AJ Produkti sortimentā pieejami autiņu maiņas galdi, kas domāti stiprināšanai pie sienas. Šāds pārtinamais galdiņš ir īpaši parocīgs un kompakts risinājums, kas lieliski iederas arī mazākas platības telpās. To iespējams viegli atvērt un pēc lietošanas aizvērst, padarot galdiņu par teju nemanāmu telpas elementu. Sienas pārtinamais galds ir aprīkots ar amortizējošu atsperi, tādēļ to pavisam viegli iespējams atvērt un aizvērt ar vienu roku.

Pārtinamais galdiņš ar regulējamu augstumu

Kompakts autiņu maiņas galds ar regulējamu augstumu ir lielisks veids, kā parūpēties ne tikai par bērna, bet arī savu labsajūtu. Galdiņš ar elektroniski regulējamu augstumu sniedz iespēju mēbeli pielāgot Jūsu augumam un vajadzībām. Šāds risinājums ir piestiprināts pie sienas un aprīkots ar drošības risinājumiem, lai bērni tam nevarētu piekļūt. Turklāt daudzus šāda tipa pārtinamos galdus iespējams papildināt ar iebūvētu izlietni, kas aptīkota ar jaucējkrānu, rokas dušu un notekcauruli, kā arī ar diviem izvelkamiem pītiem groziem.

Bērniņa aprūpe prasa daudz enerģijas, tādēļ atvieglojiet savu ikdienu ar ērtiem un parocīgiem risinājumiem, un iegādājieties kādu no AJ Produkti atrodamajiem autiņu maiņas galdiem!