Mēbeles bibliotēkām

Mēbeles skolas bibliotēkām

Kopš 1975. gada mūsu mērķis vienmēr ir bijis nodrošināt kvalitatīvas mēbeles par atbilstošu cenu. Mūsu centieni neaprobežojas tikai ar birojiem, noliktavām un darbnīcām - mēs savu interešu loku esam paplašinājuši, iekļaujot izglītības vidi, piemēram, pirmsskolas iestādes, skolas un augstskolas. Mūsu skolas mēbeļu klāstā ietilpst skolas krēsli, galdi, skapji, kā arī daudz citu produktu, lai sekmētu skolēnu attīstību un nodrošinātu ērtu un baudāmu atmosfēru, kas veicina labas sekmes. Līdztekus tradicionālajām klases mēbelēm mēs piedāvājam arī mēbeles skolas bibliotēkām. Lasiet tālāk, lai uzzinātu, kāda veida bibliotēkas mēbeles mēs piedāvājam, un izvēlieties savām vajadzībām vispiemērotāko risinājumu.

Grāmatu stendi

Mūsu ražotie grāmatu stendi būs piemēroti ne tikai grāmatu, bet arī CD, DVD un avīžu izstādīšanai. Stendi ir aprīkoti ar ritentiņiem, un tādējādi tie ir gan rotējoši, gan pārvietojami. Stendi ir pieejami dažādos izmēros un vairākās krāsās – baltā, sarkanā, zaļā, dižskābarža un bērza krāsā. Izvēlieties savam interjeram vislabāk piemēroto risinājumu. Lai uzzinātu vairāk par produktu izmēriem, formu, materiāliem un citām detaļām, iepazīstieties ar katra produkta aprakstu mūsu mājaslapā.

Grāmatu ratiņi

Mēs piedāvājam dažāda veida grāmatu ratiņus, kuros var gan izstādīt grāmatas, gan tās uzglabāt. Lielākā daļa grāmatu ratiņu ir izgatavoti no lamināta, kas ir izturīgs un viegli kopjams materiāls. Tā kā daudzi ratiņi ir divpusēji, tos var izmantot kā telpas dalītājus, bet tikpat labi ratiņus var novietot pie sienas. Vieni no populārākajiem modeļiem ir Exlibris, Småland, un Selma. Šādi ratiņi ir piemēroti dažādām telpām – skolas klasēm, bērnudārza grupiņām, bibliotēkām un uzgaidāmajām telpām. Izvēlieties savām vajadzībām vispiemērotāko risinājumu.

Pārvietojams grāmatu plaukts

AJ Produktu ražotie pārvietojamie grāmatu plaukti ir moderna, kvalitatīva un vietu taupoša grāmatu ratiņu versija. Lielākā daļa šo plauktu ir vienpusēji, un, neraugoties uz kompaktajiem izmēriem, tie ir ļoti ietilpīgi. Ja vēlaties daudzfunkcionālu risinājumu, iesakām iegādāties vienpusēju pārvietojamo grāmatu plauktu ar mīkstu spilvenu, uz kura var ērti sēdēt. Šos plauktus var kombinēt grupās, tādējādi iegūstot ērtu skolas uzglabāšanas mēbeļu risinājumu.

Bibliotēkas plaukti

Mūsu ražotie bibliotēkas plaukti būs ideāla izvēle jūsu skolas bibliotēkai, jo tie ir ietilpīgi un funkcionāli, kā arī tos var pielāgot atbilstoši jūsu prasībām. Plauktu skaits katrai vienībai ir atšķirīgs, ļaujot jums nokomplektēt savai bibliotēkai vispiemērotāko risinājumu. Varat kombinēt bāzes versiju ar papildu moduļiem, kas ļauj pielāgot grāmatu krātuves risinājumu atbilstoši jūsu vajadzībām. Ja jums nepieciešama cita informācija vai palīdzība, izvēloties piemērotas uzglabāšanas mēbeles, sazinieties ar mums. Papildus iepriekš minētajiem ieteikumiem varat arī pārlūkot mūsu plašo kolekciju ar citām skolas mēbelēm, piemēram, skolas galdiem, bērnudārzu galdiem, ēdamistabas galdiem un daudzām citām vērtīgām lietām.