Vides aprīkojums

Pārdomāts vides aprīkojums

AJ Produkti piedāvā ne tikai lieliskas biroja mēbeles jūsu darbinieku labsajūtas nodrošināšanai, bet arī kvalitatīvu un pārdomātu vides aprīkojumu. Ar mūsu palīdzību jūs varēsiet savu teritoriju ārpus telpām padarīt gan vizuāli pievilcīgu, gan ērtu lietošanai, piemēram – ierīkot smēķētavu prom no biroja ieejas zonas, drošas stāvvietas darbinieku velosipēdiem, kā arī ieviest citus jums noderīgus risinājumus. Ar mūsu produktiem varēsiet gan labiekārtot, gan uzturēt kārtību un tīrību savā teritorijā. Lasiet tālāk, lai uzzinātu vairāk par AJ Produktu ražoto vides aprīkojumu.

Āra atkritumu tvertnes

Piegružota un nekārtīga apkārtne atstāj ļoti sliktu iespaidu uz apmeklētājiem, klientiem, darbiniekiem un visiem pārējiem. Lai izvairītos no šādām nepatīkamām situācijām, AJ Produkti piedāvā dažādas atkritumu tvertnes un pelnu traukus. Atkritumu tvertņu uzstādīšana ir viens no vienkāršākajiem veidiem, kā nodrošināt, ka gruži tiek savākti un apkaime vienmēr izskatās sakopta. Piedāvājumā ir dažādas atkritumu tvertnes – gan uz riteņiem, gan stacionāras, gan pie sienas skrūvējamas, gan uz zemes liekamas. Noklikšķiniet uz katra produkta attēla, lai uzzinātu ko vairāk par katru no šīs kategorijas produktiem.

Velosipēdu novietnes

Uzstādot uzņēmuma teritorijā velosipēdu novietnes, jūs ne tikai izveidosiet drošāku un labāk organizētu stāvvietu darbinieku transportam, bet arī pamudināsiet savus darbiniekus pievērsties veselīgākam dzīvesveidam. Piedāvājam gan velosipēdu statīvus, gan nojumes. Izvēloties velosipēdu statīvu, jums jāzina, cik daudzu un kāda izmēra divriteņu novietošanai šis aprīkojums paredzēts, jo mums ir atšķirīgi modeļi. Ja vēlaties pēc iespējas racionālāk izmantot vietu, ieteicams izvēlēties pie sienas montējamus vai saliekamus velosipēdu statīvus. Ja vēlaties, lai divriteņi būtu pasargāti no vēja un lietus, tad vispiemērotākais risinājums būs velosipēdu nojume. Ar katra produkta parametriem variet iepazīties mūsu mājaslapā.

Produkti ziemai un brezenta pārklāji

Tuvojoties ziemas sezonai, nepieciešams savlaicīgi iegādāties aprīkojumu cīņai ar sniegu un apledojumu, lai skarbie laikapstākļi jūs nepārsteigtu nesagatavotu. Piedāvājam sniega lāpstas un aprīkojumu sāls kaisīšanai, lai attīrītu teritoriju un garantētu drošību gājējiem un autobraucējiem. AJ Produktu klāstā atradīsiet arī dažādus brezenta izstrādājumus, lai apsegtu āra aprīkojumu un iekārtas aizsardzībai no nokrišņiem. Sīkāku informāciju atradīsiet mūsu mājaslapā. AJ Produkti piedāvā dažādas mēbeles un aprīkojumu, kas ir piemēroti lietošanai ārā. Sazinieties ar mūsu pārdevēju komandu, lai izvēlētos sava uzņēmuma teritorijai vispiemērotāko un ērtāko risinājumu.

Tevi varētu interesēt šīs kategorijas

Parka soliVelosipēdu statīviTerases krēsli un soli