VARIETY - mīkstās sēdmēbeles, kas pielāgojas tieši Tev

VARIETY - mīkstās sēdmēbeles, kas pielāgojas tieši Tev

Moderna, daudzveidīga un paplašināma – tieši tā var raksturot mūsu jaunāko sēdmēbeļu sēriju VARIETY! Tā kā VARIETY sērijas mēbeles iespējams ērti kombinēt dažādos veidos, tā labi iederas dažādās telpās, gan lielās, gan mazās. Ja nepieciešama vietu kopā sanākšanai, radošām diskusijām vai vienkārši pelnītam atpūtas brīdim, izvēlies VARIETY.

Ļauj vaļu savai iztēlei

VARIETY sērijas sēdmēbeles var savienot kopā mazākās vai lielākās moduļu sistēmās un novietot jebkurā vietā gar telpas sienu vai tās centrā. Līdz ar to telpas izmērs nav svarīgs – VARIETY sērijas mēbeles var pielāgot gan lielām, gan mazām telpām. VARIETY moduļus var pieskaņot telpai, vai arī var veidot telpas zonējumus ar dažādām VARIETY moduļu kombinācijām!

Iepazīstieties ar dažiem piemēriem, kuros parādīts, kā var apvienot šīs sērijas moduļus.

Dīvāns
Stūra dīvāns

Stūra dīvāni - efektīvs risinājums nelielām telpām

Ja nepieciešams izveidot daudz sēdvietu, taču telpa ir neliela un pieejamā platība ir ierobežota, stūra dīvāni ir lielisks risinājums, kas palīdzēs atrisināt šo uzdevumu. Tos var novieto gan stūros, gan ap stūriem un papildināt ar taisnstūra formas moduļiem, lai izveidotu sēdvietas gar sienu kontūram. Turklāt, iekārtojot sēdvietas šādā veidā, sēdvietu skaitu var ērti papildināt pēc nepieciešamības.

VARIETY mēbeļu sērijā ir pieejami vairāku veidu audumi. Lasīt vairāk šeit!

Biroja dīvāns
Dīvāns ar atzveltni
Dīvāns birojā
Biroja dīvāns
Three people sitting and working in a breakout area with large round seats
Blue sofa against a wall with a beige pouffe and black coffee table

Viendabīga dizaina koncepts

Apvienojot atsevišķus dīvānus ar mazāka izmēra moduļiem iespējams ātri mainīt mēbeļu izvietojumu telpā, kas ir īpaši ērts risinājums dažāda veida sanāksmēm.

VARIETY moduļus ar roku balstiem var izmantot atsevišķi, un tie lieliski iederas tradicionālo sēžamo mēbeļu grupā. Neskatoties uz to, ka šie moduļi nav pagarināmi, tie jebkurā gadījumā lieliski sader ar pufiem vai soliem no VARIETY sērijas. Visi moduļi, protams, ir veidoti tā, lai radītu viendabīgu interjeru neatkarīgi no to kombinācijas.

Uzzini, kā dažāds sēdvietu izkārtojums var veicināt sadarbību

Dīvāns ofisam

Ilgtermiņa ieguldījums

VARIETY sērijas sēdmēbeļu moduļus laika gaitā var papildināt un paplašināt atbilstoši vajadzību maiņai. Piemēram, ja uzņēmums pārceļas uz jaunām telpām, kurās nepieciešams cits mēbeļu izkārtojums. Tādā gadījumā varat izveidot dīvānam jaunu salikumu, kā arī pēc vajadzības paplašināt vai papildināt to ar vairākiem citiem sēdmēbeļu moduļiem.

Apskati visus produktus no VARIETY sērijas

Smelies iedvesmu no VARIETY

Jautā padomu mūsu interjera dizaina speciālistiem!

Ja Tev nepieciešama palīdzība telpu interjera izveidē, piemērotāko risinājumu izvēlē vai vēlies uzzināt vairāk par mūsu produktu sniegtajām priekšrocībām, sazinies ar AJ Produkti interjera projektu komandu un mēs ar prieku Tev palīdzēsim.
Tava kontaktinformācija
Raksti ziņu šeitPielikums
Noklikšķinot uz Nosūtīt, es apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Lūdzu uzgaidi...