Vieta radošumam un labsajūtai

Vieta radošumam un labsajūtai

Cilvēki pēc savas būtības ir sociālas būtnes. Mēs meklējam vietu pašizpausmei un socializācijai. Ir pierādīts, ka, darbojoties kopā, mēs esam stiprāki, labāki un turklāt arī daudz radošāki. Līdz ar to vide, kurā mēs uzturamies, piemēram, darbā, skolā vai sabiedriskās vietās, ir ārkārtīgi svarīga mūsu labsajūtai un panākumiem.
Dīvāns

Vieta ideju un zināšanu apmaiņai

Šobrīd biroji nozīmē vairāk nekā tikai darba galdus un skolas vairs nav tikai skolas soli. Tās ir vietas, kurās cilvēki satiekas un pavada laiku kopā. Labi izplānota vide darba vietā dod iespēju cilvēkiem ar dažādu pieredzi, izglītību un prasmēm sanākt kopā, lai apmainītos ar zināšanām un patīkami pavadītu laiku.

Vienkāršas lietas, piemēram, atpūtas mēbeles, var būtiski ietekmēt mūsu sajūtas un saskarsmi ar citiem cilvēkiem. Telpu iekārtošana ar dīvāniem vai atpūtas telpu mēbelēm mudina sadarboties un komunicēt vienam ar otru. Tas veicina saliedētību darba vietā un rada piederības sajūtu.

Stiprini komandas sajūtu ar mūsu jauno sēdmēbeļu sēriju VARIETY

Two people chatting on a large oval sofa
Biroja darbiniece

Atbilstoša vide uzlabo komandas efektivitāti

Idejas vienmēr labāk ģenerēt grupā, jo tādējādi tiek ņemti vērā vairāki viedokļi, kas socializēšanās aspektam piešķir papildu vērtību. Jo vairāk mēs strādājam kopā, jo veidojas lielāka savstarpējā uzticēšanās, kas palīdz mums labāk risināt problēmas. Labākās idejas bieži vien rodas citās vietās, nevis pie darba galda, piemēram, ēdnīcās, pie kafijas automāta vai liftā, un jo īpaši – sarunājoties ar citiem!

Tieši tādēļ ir svarīgi “izlocīt kājas”, varbūt paņemt pauzi vai uz brīdi atiet no darba galda, lai atjaunotu enerģiju vai pabūtu citā vidē ar citām sajūtām, citu apgaismojumu, apkārtējām skaņām utt. Tas liek mums izvēlēties socializēšanās vietu ar jauku skatu, jo skaistā vidē mēs jūtamies labi!

Biroja mēbeles

Atbilstošas mēbeles veicina radošumu

Mēs noteikti vēlamies, lai koplietošanas telpas būtu patīkamas un arī dzīvespriecīgas. Tām ir jārada sajūta, ka vēlaties tajās uzkavēties. Dinamiska rakstura mēbeļu iekārtojums iedarbojas vienlaikus uz vairākām maņām un rosina radošumu. Pludlīniju formas dīvāns, sēdvietas vairākos augstumos un daudzveidīgi sēžamie pufi ir tikai daži mēbeļu piemēri, kas var padarīt tikšanās vietu daudz radošāku un veicināt lielisku sadarbību.

Jautā padomu mūsu interjera dizaina speciālistiem!

Ja Tev nepieciešama palīdzība telpu interjera izveidē, piemērotāko risinājumu izvēlē vai vēlies uzzināt vairāk par mūsu produktu sniegtajām priekšrocībām, sazinies ar AJ Produkti interjera projektu komandu un mēs ar prieku Tev palīdzēsim.
Tava kontaktinformācija
Raksti ziņu šeitPielikums
Noklikšķinot uz Nosūtīt, es apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Lūdzu uzgaidi...