Klasisks birojs – elegants formas un funkcionalitātes apvienojums

Klasisks birojs – elegants formas un funkcionalitātes apvienojums

Klasiska interjera birojs ir moderns un elegants, turklāt omulīgs un patīkams. Kā funkcionalitāte, tā forma ir vienlīdz svarīgas, un te ikvienai lietai ir sava vieta. Ļaujieties iedvesmai šajā klasiskajā un mierīgajā darba vidē!

Klasiskā birojā lieliski iederas izmeklēta rāmu krāsu palete. Šeit baltais ir apvienots ar piesātinātiem, nomierinošiem krāsu toņiem un skaistiem elementiem. Mēbeles ir izvēlētas, koncentrējoties uz dizainu un kvalitāti. Tiek ievēroti ergonomiskuma principi, lai darbinieki justos ērti.

Biroja mēbeles no FLEXUS sērijas

Izvēlies biroja mēbeles no FLEXUS sērijas!
Klasiski rakstāmgaldi, konferenču galdi un uzglabāšanai paredzētās mēbeles no sērijas FLEXUS ir funkcionāls un kvalitatīvs risinājums, kas ļauj iekārtot vienota stila biroja interjeru. 

Skapji ir daļēji aprīkoti ar durvīm, aiz kurām glabāt mapes, dokumentus, u.c., turpretim dekoratīvos priekšmetus var novietot redzamā vietā atvērtajos plauktos.

Rakstāmgaldu augstums ir regulējams, tādēļ ikvienam ir iespēja dienas gaitā mainīt darba pozu. 
Galdus var norobežot citu no cita ar galda sānos novietojamiem skapīšiem, kā arī troksni absorbējošām rakstāmgaldu starpsienām. Starpsienas nodrošina patīkamu akustisko vidi un veido privātāku zonu individuālam darbam. Prioritāte ir harmoniska, mierīga darba vide – viss, lai palīdzētu darbiniekiem koncentrēties uz svarīgāko!

Ergonomiski biroja krēsli

Ergonomiski biroja krēsli ir zīmīgi ar to, ka tiem ir plaša pielāgojamība un atbalsts visam ķermenim. Mūsu piedāvajumā ir plaša biroja krēslu izvēle un visiem krēsliem ir vismaz 7 gadu garantija.