aj produkti piegādes un montāžas serviss

Mūsu piegādes un montāžas serviss – kvalitātes garantija

Ietaupi laiku un naudu! Izvēlies AJ Produkti piegādes un montāžas servisu. Mūsu pieredzējušie speciālisti nodrošinās kvalitatīvu, ātru un drošu mēbeļu piegādi, uzstādīšanu un mēbeļu iepakojuma utilizāciju visā Latvijā.
aj produkti piegādes serviss

Laika ietaupījums

Mēs nodrošinām pilnu piegādes un montāžas servisu. Tas nozīmē, ka izvēlētās preces piegādāsim, samontēsim un sagatavosim tūlītējai lietošanai. Tev nebūs jāmeklē atsevišķs piegādes un montāžas serviss.

Kvalitatīvs serviss ar garantiju

Mūsu montāžas speciālisti labi pārzina mūsu sortimentu un vienmēr ir pa rokai atbilstošais aprīkojums, lai preces tiktu izpakotas un samontētas droši, ātri un pareizi. Atceries, ka nepareiza montāža var izraisīt preču bojājumus, kā arī rada riskus savainoties.

No biroja krēsla līdz noliktavas plauktiem

Mēs rūpējamies par nemainīgi kvalitatīvu servisu ikvienam klientam, neatkarīgi no pasūtījuma apjoma. Tādēļ, piegādāsim un samontēsim gan vienu biroja krēslu, gan nodrošināsim noliktavas iekārtojumu no A līdz Z.

Iepakojuma utilizācija


Lielākā daļa mūsu preču tiek piegādātas iepakojumā, kas paredzēts drošai un kompaktai transportēšanai. Mēs parūpēsimies par šī iepakojuma utilizāciju pēc mēbeļu montāžas, lai telpa paliek tīra un kārtīga.

Svarīgi zināt iepriekš

Lai uzstādīšanas dienā nodrošinātu netraucētu montāžas procesu, esam izveidojuši sarakstu ar punktiem, kas jāņem vērā un jāpārrunā ar mūsu klientu apkalpošanas speciālistu, pasūtot montāžas servisu.
Ieteicams arī informēt savus kolēģus, ka montāžas darbu laikā rodas troksnis un telpa var būt putekļaina, gadījumos, kad mēbeles nepieciešams nostiprināt pie sienas vai grīdas (urbjot caurumus).

4 svarīgi jautājumi, kas jāzina pirms piegādes un montāžas

  1. Sagatavošanās: Vai telpa ir jau atbrīvota un gatava, vai arī nepieciešama palīdzība telpu uzkopšanā un sagatavošanā iepriekš?
  2. Preču piegāde un autostāvvieta: Vai piegādes transports (kravas busiņš) var piegādāt preces tieši līdz durvīm un vai tuvumā ir pieejama autostāvvieta mūsu piegādes transportam?
  3. Piekļuve telpām: Vai varēsim pārvietot preces uz paletēm līdz pat montāžas vietai, vai arī preces būs jānes ar rokām? Ja preces ir jānogādā uz stāviem – vai ir pieejams kravas lifts? 
  4. Īpaši apsvērumi: vai mūsu montāžas speciālistiem būtu jāzina slēptās instalācijas, piemēram, caurules, signalizācijas vai elektroinstalācijas? Lūdzu iepriekš informējiet, ja ir kādi citi, ar montāžu saistīti aspekti, kas mūsu speciālistiem būtu jāzina.

Ja nepieciešama palīdzība piegādes un montāžas procesu izplānošanā, piesaki mūsu speciālistu vizīti un telpu apskati vēl pirms montāžas. Šis ir maksas pakalpojums un cena tiek aprēķināta individuāli. Lūdzu sazinies ar mūsu klientu apkalpošanas servisu, lai saņemtu piedāvājumu. Zvani pa tālruni 67 62 52 72 vai sūti e-pastu uz: info@ajprodukti.lv

Cik maksā piegāde un montāža?

Piegādes un montāžas cenas tiek aprēķinātas individuāli, ņemot vērā piegādes adresi, pasūtījuma apjomu un montāžas sarežģītību.
Mēs nodrošinām bezmaksas piegādi pasūtījumiem no 1500 Eur + PVN.
Veicot pasūtījumu mūsu interneta veikalā, piegādes cenas no durvīm līdz durvīm (bez ienešanas un montāžas) ir sekojošas:

Pasūtījuma vērtība (bez PVN 21%) Piegādes cena (bez PVN 21%)
1,00 € – 99,00 € 12,00 €
100,00 € – 299,00 € 18,00 €
300,00 € – 1499,00 € 7% no pasūtījuma summas
No 1500,00 € bezmaksas*
*bezmaksas piegādi nav iespējams apvienot ar citu atlaižu kodu.


Lūdzu sazinies ar mūsu klientu apkalpošanas servisu, lai saņemtu individuālu cenas piedāvājumu mēbeļu un aprīkojuma montāžai.
Tālrunis: 67 62 52 72

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.