Nākotnes birojs

Nākotnes birojs: mērķis un priekšrocības.

Vai tavi darbinieki jau šobrīd strādā no mājām? Vai tavā birojā ir daudz brīvu rakstāmgaldu? Ja tā, varbūt ir laiks nest galdus ārā un atbrīvot vietu radošai sadarbībai.
Kādas būs darba vietas pēc ierobežojumu atcelšanas? Vai strādāsim kā agrak? Daudzas pazīmes liecina, ka tas, ko mēs uzskatījām par “normālu” pirms pandēmijas, tāds vairs nav. Tā vietā mēs redzam jauna veida birojus un vairāk hibrīda veida darba -  attālināta darba un biroja darba kombināciju.

Hibrīda veida darbam ir daudz priekšrocību. Galvenokārt, tas darbiniekiem nodrošina lielāku iespēju plānot savu laiku, kas atvieglo ikdienas dzīvi. Tā kā darba veikšanai vairs nav jāatrodas konkrētā vietā, tas palielina arī darba devēja iespējas atrast darbiniekus ar uzņēmumam nepieciešamajām zināšanām. Pieaugot iespējai strādāt attālināti, pieaug arī darba vietai izvirzītās prasības. Galu galā jābūt iemeslam un pamatojumam, kāpēc doties uz biroju.
Viena iespēja, kā padarīt biroju pievilcīgāku, ir koncentrēties uz lietām, kuras darbiniekiem trūkst, strādājot no mājām. Piemēram, socializēšanās trūkums, ko daudzi cilvēki izjūt visai sāpīgi. Ne tikai kolektīva, bet arī radošuma izpratnē. Arī vienkārša pārvietošanās no mājām uz biroju un atpakaļ sniedz iespaidus, kas vairo iedvesmu un ir daļa no mūsu tik pierastās ikdienas. Turklāt, esot klātienē, ir vieglāk apmainīties ar idejām un saņemt atsauksmes personīgā sarunā, nevis runājot pa tālruni vai izmantojot videozvanu.
Ja iedrošinies izaicināt priekšstatu par to, kādam jābūt birojam, iespējas ir bezgalīgas
Tādēļ ļoti laba doma ir iekārtot darba vietu tā, lai tā veicinātu socializēšanos un radošumu. Vienlaikus jāatceras, ka ikvienam darbavietā ir atšķirīgas vajadzības un vēlmes. Dažas no tām nevar realizēt atvērta tipa birojā – ir nepieciešamas nodalītas darba vietas, kur darbinieks var netraucēti koncentrēties. Citiem, savukārt, ir svarīga iespēja pārmaiņus strādāt gan pie rakstāmgalda, gan ērtā atzveltnes krēslā. Ja iedrošinies izaicināt priekšstatu par to, kādam jābūt birojam, iespējas ir bezgalīgas! Rodi iedvesmu savam nākotnes birojam, apskatot AJ Produkti atpūtas mēbeļu klāstu!

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Lūdzu uzgaidi...