Attālināta darba politika uzņēmumā

Attālināta darba politika uzņēmumā

Ir grūti prognozēt vai šāda darba forma turpinās pastāvēt un būs plaši izplatīta arī pēc pandēmijas, taču ieteicams izveidot atbilstošas vadlīnijas biznesam, kas strukturizē attālināta darba formu Tavā uzņēmumā. Zemāk ir mūsu ieteikumi, kas palīdzēs izstrādāt efektīvu attālināta darba politiku.

Ievads

Apraksti šādas politikas nepieciešamību un pamatojumu. Izveido un precizē lietotos jēdzienus un definīcijas. 

Politikas mērķis

Definē attālināta darba politikas mērķi. Kādam nolūkam to vajadzētu lietot un uz ko šī politika attiecas. Izveidojiet struktūru, kas nosaka attālināta darba darba laiku, vadlīnijas sanāksmēm un tamlīdzīgi. Norādi darba uzdevumus, kuru izpildei ir pieļaujams pilnībā attālināta darba modelis.

Pamatojums

Precizē šīs politikas izstrādes pamatojumu. Apraksti mainītas uzņēmuma darba metodes pandēmijas ietekmē un nepieciešamās darba vides izmaiņas iemeslus.

Vadlīnijas un ieteikumi

Apraksti noteikumus un vadlīnijas, kas attiecas uz attālo darbu jūsu uzņēmumā. Ko Tu kā darba devējs sagaidi no saviem darbiniekiem attiecībā uz darba laiku, procesiem, darba vietām, sanāksmēm, darba vidi, veselību un tamlīdzīgi.

Aktuālā informācija

Politikas mērķis ir skaidri norādīt, kā darbs ir jāveic, lai nodrošinātu efektīvu informācijas apriti un sadarbību kolēģu, nodaļu un departamentu starpā. Šajā sadaļā norādi par aktuālās informācijas apriti atbildīgos darbiniekus. 

Vadlīnijas un ieteikumi radošai un drošai darba videi

Šī sadaļa apraksta to, kā uzņēmums var nodrošināt pienācīgu darba vidi darbiniekiem, kuri strādā attālināti. Kā uzņēmums saņem, apstrādā pieprasījumus par darba vidi un nodrošina atgriezenisko saiti ar darbiniekiem, lai šos pieprasījumus izpildītu. Precizē, kas ir nepieciešams drošas darba vides izveidei attālināta darba režīmā.

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.