Biroja interjers, kas stiprina uzņēmuma tēlu

Biroja interjers ir būtisks faktors pārliecinoša tēla veidošanai uzņēmumā

Labi pārdomāts interjers padara biroju par ko vairāk nekā tikai darba vietu. Gaumīgi iekārtots birojs ne vien veicina labsajūtu un lielisku uzņēmuma kultūru, bet arī kļūst par uzņēmuma seju, kas piesaista klientus un kompetentus kolēģus. Lūk, dažas idejas, kā veidot uzņēmuma tēlu, izmantojot lielisku biroja interjeru.
Biroja mēbeles

Ļauj, lai biroja interjers kļūst par Tava uzņēmuma vizītkarti

Tas, ka daļa darbinieku vairākas dienas nedēļā strādā no mājām, nenozīmē, ka klātienes birojam pienācis noriets. Joprojām ir vajadzīgas arī klātienes tikšanās vietas, kurās var uzņemt klientus, kuras stiprina uzņēmuma kultūru un veicina sadarbību kolēģu starpā. Ieguldījums biroja interjerā ir ieguldījums gan uzņēmumā, gan tā darbiniekos.

Uzņēmumam atbilstošs interjers

Vai Tavā uzņēmumā galvenais ir inovatīvas idejas un tehnoloģijas? Varbūt strādājat drošības, uzņēmējdarbības vai ražošanas jomā? Šie piemēri liek domāt par noteikta veida interjeru, vai ne? Tāpēc jāsāk ar uzņēmuma darbības jomu un jāizceļ elementi, kas liek uzņēmumam izskatīties unikālam. Kā arī jāietur vienots stils, lai sasniegtu vislabāko iespējamo rezultātu.

Lūk, daži padomi.
Vai Tavā uzņēmumā ir ierasts domāt "ārpus kastes" , radoši un netradicionāli? Lieliski! Izmanto šo pieeju arī biroja iekārtošanai. Piemēram, izvēlies krāsainas sienas vai pat krāsainu grīdu, interesantas formas mēbeles vai atvērtu telpu ar ziņojumu dēļiem vai ērti pārvietojamām tāfelēm uz riteņiem. Ja vēlies komunicēt uzticamību, nopietnību un nosvērtību, izvēlies mierīgu un klusinātu krāsu paleti. Savukārt paklāji, aizkari un ar audumu apvilktas mēbeles rada mājīguma sajūtu. Varbūt vēlies, lai interjerā atspoguļotos arī uzņēmuma centieni vides aizsardzības jomā? Koncentrējies uz dabiskiem materiāliem, zaļajiem telpaugiem un ilgtspējīgām mēbelēm.

ēdamistabas mēbeles
Apskati visas ēdamistabas mēbeles šeit
Cilvēki sēž uz dīvāna
Apskati mūsu jauno sēdmēbeļu sēriju VARIETY

Veido vienota koncepta interjeru

Vai Tavam uzņēmumam ir vizuālais tēls un vadlīnijas, kurās norādīts, kā tam būtu jāizskatās dažādos komunikāciju kanālos, piemēram, interneta vidē? Izmanto šīs vadlīnijas arī biroja interjeram. Izvēloties tādu pašu krāsu paleti un dizaina principus, tiek radīta atpazīstamību un pārmantojamība. Nav vajadzīgs nekas pārmērīgs – vienota stila mēbeles un tekstilizstrādājumi, ērts apgaismojums un zaļie telpaugi rada pozitīvu un uzrunājošu pirmo iespaidu un veido tādu vidi, kura rosina vēlmi tajā atgriezties.

Padomi, kā iekārtot recepcijas zonu

Birojs ar pārliecinošu identitāti

Ir patīkami, ja birojs spēj atstāt pozitīvu un paliekošu iespaidu uz apmeklētājiem, taču vēl svarīgāk ir radīt tādu darba vietu, kurā darbinieki jūtas labi. Apkārtējā vide ietekmē cilvēkus, un, pārdomāti izvēloties interjera elementus, var radīt vislabākos priekšnoteikumus darbinieku labsajūtai un produktivitātei. 
 
Ērta, ergonomiska un funkcionāla darba vide ir svarīgs aspekts darbinieku apmierinātībai ar esošo darba vietu un tā ir lielisks arguments, kad nepieciešams paplašināt komandu ar jauniem talantiem. Mēs esam pārliecināti - ieguldījums biroja un darbinieku ikdienas uzlabošanā atmaksājas.

Atvērts vai slēgts plānojums. Kāds biroja tips ir piemērots Tev? 

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Lūdzu uzgaidi...