Hibrīdas darba vides politika uzņēmumā

Hibrīdas darba vides politika uzņēmumā

Esam izveidojuši vadlīnijas hibrīda darba politikai, kas ir gan biroja, gan attālināta darba kombinācija. Tā ir biroja forma, kuru šobrīd sastopam visbiežāk un esam pārliecināti, ka tā kļūs aizvien izplatītāka. Tādēļ ieteicams jau laikus izveidot piemērotas darba vietas un vadlīnijas biznesam. Zemāk ir mūsu ieteikumi, kas palīdzēs izstrādāt efektīvu hibrīda darba politiku.

Ievads

Apraksti šādas politikas nepieciešamību un pamatojumu. Izveido un precizē lietotos terminus un definīcijas.

Politikas mērķis 

Definē hibrīda darba politikas mērķi. Kādam nolūkam to vajadzētu lietot un uz ko tā attiecas. Izveido struktūru, kas nosaka hibrīddarba darba laiku, vadlīnijas sanāksmēm un tamlīdzīgi.

Pamatojums

Precizē šīs politikas izstrādes pamatojumu. Mainītas darba metodes pandēmijas ietekmē, nepieciešamība pielāgot darba vidi drošības prasībām, uzņēmuma iekšējo funkciju un procesu izmaiņas u.c.

Vadlīnijas un ieteikumi 

Šeit vari aprakstīt atjauninātus noteikumus par fiksētu darba laiku, strādājot pamīšu. Ieteicams ieviest sistēmu vai platformu, kurā darbinieki var reģistrēties un norādīt, kurās dienās atrodas birojā. Tas lieti noderēs sapulču organizēšanā un projektu vadībā, lai efektīvi plānotu darbinieku laiku.

Aktuālā informācija

Izveido strukturētu aprakstu, kā sekot līdzi aktualitātēm un informācijas plūsmai, ja darbinieks strādā attālināti. Norādi kontaktpersonas, kas atbildīgas par komunikāciju. 

Vadlīnijas un ieteikumi radošai un drošai darba videi  

Izvērtē un apraksti, kā tiks uzturēta radoša un iekļaujoša darba vide, nodrošināta darbinieku labsajūta. Svarīgi ir definēt motivācijas un produktivitātes novērtējuma mehānismus. Sagatavo aprakstu par to, kā uzņēmums var atbalstīt un parūpēties par atbilstošu darba vidi visiem darbiniekiem, kas strādā hibrīdā darba režīmā.

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.