Priecīgu Valentīna dienu


Mēs visi vēlamies, lai darba vide būtu patīkama, un tajā visu gadu ik dienu valdītu pozitīva darba atmosfēra. Tomēr 14. februārī, Valentīna dienā mēs priecājamies izdarīt izņēmumu, iesakot dažus produktus, kas varētu sniegt palīdzīgu roku mīlestībā. Ceram, ka ikvienam, kura sirdī valda siltas jūtas, būs drosme un izdevība tās šajā Valentīndienā paust savam izredzētajam. VĒLAM VEIKSMI!

Palīgs, kad mēle neklausa

Vai nervozējat par to kā izteikt savas jūtas? Vai baidāties, ka vārdi iestrēgs kaklā vai arī izrādīsies pilnīgi nepiemēroti? Tā ir parasta parādība, bet neraizējieties! Mums ir risinājums. Uzrakstiet savas domas uz tāfeles - vislabāk tādas, kas aprīkota ar ritenīšiem. Kad teksts ir gatavs, novietojiet tāfeli vietā, kur to noteikti pamanīs jūsu izredzētais vai izredzētā. Jūs varat novietot šo tāfeli arī pie viņa vai viņas rakstāmgalda. Īpašam efektam varat izvēlēties divpusējo tāfeli un apgriezt to uz otru pusi, atklājot vēstījumu īstajā brīdī. Voilà!

Kaut kas, aiz kā paslēpties

Neviens nevēlas lieciniekus, atklājot savas sirds slēptākās ilgas. Tomēr var būt sarežģīti atrast klusu stūrīti mūsdienu atvērta tipa birojā. Kā rīkoties? Šajā gadījumā atliek cerēt, ka par interjera iekārtojumu atbildīgā persona ir padomājusi par akustiku un privātumu darba vietā. Ja tā, tad telpā noteikti būs rakstāmgaldu starpsienas un uz grīdas novietojamās starpsienas, aiz kurām gūt nedaudz privātuma. Pretējā gadījumā ir īstais brīdis steidzamam pasūtījumam.

Padomājiet par apgaismojumu

Nekas tā neietekmē noskaņu, kā piemērots apgaismojums. Ir jauki skatīties viens otram acīs, bet diez vai vajadzētu mesties uz viena ceļa zem fluorescences lampas, kas piemērota operāciju zālēm vai sīkas drukas lasīšanai. Vislabāk būtu izslēgt spilgto gaismu un izvēlēties telpu ar zonu apgaismojumu, piemēram, mūsu jaunajām galda lampām Nova un Fold, vai griestu lampām Stream un Plop.

Sēdvieta diviem

Visbeidzot Svētā Valentīna dienā lieliski var noderēt omulīga sēdvieta. Ja esat tikko iemīlējušies, droši vien jebkurš krēsls šķitīs labs diezgan, tomēr vēlamies piedāvāt komfortablāku alternatīvu. Mūsu produktu klāstā ir viss, sākot ar divvietīgu dīvānu Edge līdz klasiskiem viesistabas dīvāniem Turn, Neo un Labyrint. Ja vēlaties pēc iespējas vairāk miera un klusuma, akustiskais dīvāns Hush būs tieši tas, kas vajadzīgs, jo tā augstās malas veido telpu telpā. Praktiski un labi, ar norobežojumu no trīs pusēm.

Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.