Rakstāmgalda velosipēds - sporto darba laikā

Rakstāmgalda velosipēds - sporto darba laikā

Mūsu radītais rakstāmgalda velosipēds padarīs mazkustīgas darba dienas par pagātni

Pēdējos gados plašos pētījumos konsekventi tiek konstatēts, ka mazkustīgs dzīvesveids ir viens no lielākajiem riska faktoriem, kas izraisa sirds un asinsvadu slimības, otrā tipa cukura diabētu un citus būtiskus veselības traucējumus. Šie brīdinājumi iedrošinājuši daudzus cilvēkus mainīt savu darba stilu un birojā pat strādāt stāvus.

Tomēr ilgstoša stāvēšana arī var izraisīt veselības problēmas. Vislabākais risinājums ir daudzveidība un kustības.

Ir pierādīts, ka regulāras kustības paātrina vielmaiņu, uzlabo stāju, stiprina iegurņa pamatnes muskuļus un palielina koncentrēšanās spējas. Labākais veids, kā cīnīties ar fizisko aktivitāšu trūkumu darba laikā, ir variēt starp sēdēšanu, stāvēšanu, staigāšanu un riteņbraukšanu darba dienas ietvaros.

Protams, aktivitātei jābūt tādai, ko var apvienot ar darba pienākumu veikšanu. Varbūt jums ir iespēja birojā pastaigāties, runājot pa telefonu vai dodoties uz sapulci ar kolēģiem, bet pārējā laikā, lai izkustētos, ir jāgaida pārtraukums. Ar rakstāmgalda velosipēdu iespējams kustēties, cik daudz vien vēlaties, neaizejot prom no galda, un tas ļauj vienlaikus palielināt produktivitāti un uzlabot labsajūtu.

Zemas intensitātes vingrinājumi ir vislabākie

Rakstāmgalda velosipēda lietošana nav kardio treniņš, bet gan asinsrites veicināšana un ķermeņa izkustināšana - parasti ātrums ir neliels. Šis zemās intensitātes treniņš pārrauj mazkustīga dzīvesveida postošo ciklu bez pārliekas noguršanas vai sasvīšanas. Protams, ja vēlaties sevi izdzīt līdz robežām, jūs neviens no tā neatturēs! Aizvietojot sēdēšanu vai stāvēšanu ar šī veida aktivitāti, ir iespējams uzlabot vielmaiņu un sadedzināt vairāk kaloriju; tas arī labvēlīgi ietekmē asinsspiedienu un cukura līmeni. Rakstāmgalda velosipēds sekos līdzi jūsu ātrumam un nobrauktajam attālumam minoties, tāpat tas uzskaitīs sadedzināto kaloriju daudzumu, palīdzot saglabāt motivāciju un uzlabot rezultātus dienu no dienas. Ir vienkārši nobraukt vairākus kilometrus dienā pat nenogurstot.

Zema līmeņa fiziskās aktivitātes visas dienas garumā ir vienīgais veids kā uzveikt mazkustīgā dzīvesveida negatīvo ietekmi. Vienalga vai jūs braucat ar velosipēdu uz darbu un mājās, vai minat pedāļus strādājot, skrienat augšā un lejā pa kāpnēm vai aizejat parunāties ar kolēģi tā vietā lai nosūtītu e-pastu - jo vairāk kustēsieties darba dienas laikā, jo veselāki būsiet!

Biroja krēsli

Rakstāmgalda velosipēds
Rakstāmgalda velosipēds
Rakstāmgalda velosipēds

Aktīvie biroja krēsli