Izmantojiet iespēju veikt fiziskās aktivitātes darba laikā

Izmantojiet iespēju veikt fiziskās aktivitātes darba laikā

Mēs parasti cieši apņemamies atgūt fizisko formu, jo īpaši pēc Jaunā gada svinībām un pirms vasaras iestāšanās. Tomēr realitātē aizņemtība dara savu, un bieži vien izrādās grūti atrast laiku šim nolūkam. Par laimi pastāv iespēja vingrināties arī darba laikā. Tam tikai ir nepieciešamas piemērotas mēbeles un nedaudz apņēmības.

Biroja mēbeles, kas rosina fizisko aktivitāti

Piedāvājam dažādas biroja mēbeles, kuras var izmantot kustībām ikdienā. Ja ir pieejams augstumā regulējams galds, jūs varat stiprināt muskulatūru, dažas reizes dienas gaitā pieceļoties un strādājot pie tā stāvus. Šādā veidā uzlabojas vielmaiņa un asinsrite. Ja izvēlaties stāvēt uz līdzsvara dēļa, treniņa efekts pieaug. Tāpat šāda veida priekšrocības var iegūt, nomainot parasto biroja krēslu pret sedlu krēslu vai līdzsvara bumbu, jo tas aktivizē vēdera un muguras muskuļus, veicinot pareizu stāju. Turklāt bez manāmas piepūles!

Produkti lielākai aktivitātei

Ja vēlaties aktīvāku kustību, varat izvēlēties pie rakstāmgalda novietojamo velosipēdu vai skrejceliņu, ko varat izmantot kopā ar kolēģiem. Lietojiet to pusstundu no rīta un tikpat ilgi pēcpusdienā, viena stunda dienā tiks pavadīta aktīvā kustībā. Uzlabosies asins cirkulācija un sirdsdarbība bez svīšanas vai citām neērtībām. Turklāt arī jūsu uzņēmums būs ieguvējs no lielākas aktivitātes. Ir labi zināms, ka kustības palielina radošumu, kā arī prieku un spēju apgūt jauno.

Vienkāršas ikdienas aktivitātes

Ja jums nav pieejami šie produkti, cerība nezūd. Labā ziņa ir tā, ka ikdienas vingrinājumi var būt ļoti vienkārši. Piemēram, jūs varat izvēlēties kāpnes lifta vietā, vai pastaigu līdz printeru vai atpūtas telpai un pārrunāt darba lietas pastaigas laikā. Var izmantot desmit minūšu ilgu apsēšanos un piecelšanos. Noder arī atspiešanās pret rakstāmgaldu vai sienu dažas reizes no rīta un pēcpusdienā. Iztēlojieties, ka veicat 40 - 50 pietupienus un atspiešanos katru dienu. Vienkārši un efektīvi!

Kopā jautrāk

Ja nejūtaties ērti kolēģu klātbūtnē, veiciet vingrojumus atpūtas telpā. Tomēr, ja izlemsiet par labu vingrojumiem darba vietā, jums noteikti būs sekotāji un drīz vien jūs būsiet pulciņš, kas viens otram atgādinās: tagad ir laiks šodienas pirmajam vingrojumam. Nemanot jums izveidosies ieradums, un vingrošana kļūs par dabisku dzīves sastāvdaļu.

Biroja mēbeles

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.