Iepazīstinām ar mūsu galda soļošanas celiņu – revolucionāru risinājumu biroja darbā

Iepazīstinām ar mūsu galda soļošanas celiņu – revolucionāru risinājumu biroja darbā.

Pozu maiņa no sēdus stāvokļa uz strādāšanu stāvus un vieglu izkustēšanos, piemēram, pastaigu vai riteņbraukšanu, ir lielisks veids, kā atjaunot enerģijas līmeni darba laikā. Novieto skrejceliņu pie sava biroja galda un tu varēsi soļot un strādāt vienlaicīgi, veicinot asinsriti un skābekļa pieplūdi visam ķermenim! Mūsu soļošanas celiņš ir salokāms, sver tikai 28kg, turklāt tas darbojas pavisam klusi un netraucēs ne tevi, ne tavus kolēģus.

Soļo un strādā vienlaicīgi, izmantojot soļošanas celiņu pie sava galda
Pēdējos gados vairākos pētījumos ir izceltas ilgstošas sēdēšanas negatīvās sekas. Neskaitāmās stundas, ko pavadām, sēžot darbā, mašīnā, televizora priekšā utt., palielina risku saslimt ar, piemēram, sirds un asinsvadu slimībām, 2. tipa diabētu, kā arī var izraisīt muskuļu un locītavu problēmas. Turklāt regulāra vingrošana nepalīdz novērst jau radītās negatīvās sekas. Tāpēc ir ļoti svarīgi ne tikai vairāk vingrot, bet arī mazāk sēdēt.

Ir pierādīts, ka stāvēšana pie sava galda pozitīvi ietekmē mūsu vispārējo veselību. Ir vērts to atcerēties, taču daudz ieteicamāka ir lēna kustība, piemēram uz soļošanas celiņa.


Saglabā fizisko formu ar vieglām sportiskām aktivitātēm darba dienas laikā.
Tev nav steidzīgi jāsoļo un jāsvīst, lai tavs ķermenis izjustu kustību radītos ieguvumus. Ja vēlies uzlabot formu, pat mierīgas, lēnas kustības dos vajadzīgo rezultātu. Šāda soļošanas celiņa maksimālais ātrums ir 6 km/h, tāpēc tas ir paredzēts lēnai soļošanai, nevis ātrai skriešanai. Tas ļauj ikvienam lietotājam – gan iesācējam, gan pieredzējušam fitnesa entuziastam kustēties un elpot bez svīšanas. Šis saudzīgais kustību veids paātrina asinsriti, un ļauj sadedzināt vairāk kaloriju, nekā vienkārša sēdēšana, turklāt pieaug arī organismā uzņemtā skābekļa daudzums, dodot ķermenim vairāk enerģijas.

Kustību trūkums negatīvi ietekmē arī garīgo veselību un darba ražīgumu. Pastaiga mazinās nogurumu un stresu, kā arī palīdzēs koncentrēties uz darāmo, pateicoties skābekļa pieplūdei un enerģijas līmeņa pieaugumam.

Viegli lietojams birojā
Galvenās AJ Produkti soļošanas celiņa priekšrocības ir tā nelielais svars un ergonomiskais dizains. Kad galda soļošanas celiņš netiek izmantots, to var viegli salocīt un novietot līdzās galdam vai aiz durvīm. Atsevišķus darbus ir ērtāk veikt stāvot, citus - mierīgi sēžot. Novietojot soļošanas celiņu pie augstumā regulējama galda, tu varēsi izvēlēties, kā strādāt. Tā kā soļošanas celiņš ir aprīkots ar ritenīšiem, to var viegli pārvietot no vienas darba vietas uz citu, lai to dienas gaitā varētu lietot arī citi kolēģi.

Tavu biroju var viegli pārveidot par vidi veselīgām fiziskajām aktivitātēm, lai tā nebūtu vieta, kas veicina ar sēdošu dzīvesveidu saistītās problēmas. Atceries, ka nelielas pārmaiņas, piemēram, zemas intensitātes kustības pie rakstāmgalda, iešana kājām uz darbu un kāpņu izmantošana lifta vietā var radīt lielu atšķirību. Jo vairāk tu kustēsies dienas lakā, jo labāka būs tava veselība!

Mūsu plašais preču klāsts garantē, ka vienmēr atradīsi sev piemērotākās biroja mēbeles. Ja rodas grūtības izvēlēties, laipni lūdzam sazināties ar mums – mēs vienmēr priecāsimies palīdzēt.

BUJ

Soļošanas celiņš ir trenažieris ar slīdošu lenti, kura kustību nodrošina motors vai tavi soļi.
Mūsu soļošanas celiņa minimālais ātrums ir 0,5 km/h, bet maksimālais ātrums – 6,0 km/h.
Soļošana darba laikā uzlabo asinsriti un vielmaiņu, nodrošinot ķermeni un smadzenes ar papildu skābekli un enerģiju.
Soļošanas celiņam un sporta skrejceliņam atšķiras motora jauda. Soļošanas celiņam motora jaudas kapacitāte ir krietni mazāka, kā skriešanas celiņam.
Tas, cik ilgi vēlies soļot, ir atkarīgs no tevis, tomēr pareizāk būtu sākt palēnām, piemēram, ar 10-20 minūtēm dienā, vēlāk pakāpeniski laiku paildzinot. Mēs iesakām mainīt pozu darba laikā, strādājot gan sēdus, gan stāvus, gan soļojot.
Soļošanas celiņa cenu skati šeit!
Uz soļošanas celiņa var skriet, tomēr soļošanas celiņš nav tam projektēts. Skriešana uz tā var, piemēram, izraisīt ātrāku lentes nodilumu.

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.