Ieturi pauzi ārā

Ieturi pauzi ārā

Mūsdienās mēs aizvien vairāk laika pavadām iekštelpās. Garas darba stundas bez svaiga gaisa mūs nogurdina, un mēs zaudējam produktivitāti. Ieturot īsas atpūtas pauzes ārā, mēs relaksējamies, domājam skaidrāk un jūtamies labāk. Svaigs gaiss dara brīnumus!

Aizvien vairāk un vairāk laika mēs pavadām iekštelpās – darbā un mājās – pie datora, telefona un sapulcēs. Iekštelpās mēs pavadām par 25% vairāk laika nekā tas bija pirms 20 gadiem. Pavadot laiku iekštelpās, mēs saņemam mākslīgo apgaismojumu dienas gaismas vietā un atkal, un atkal ieelpojam to pašu gaisu. Rezultātā skābeklis gaisā samazinās un ķermenis to neuzņem pietiekami daudz, tāpēc mēs nogurstam, kļūstam viegli aizkaitināmi un piedzīvojam galvassāpes.

Dienas gaisma sniedz enerģiju un uzlabo garastāvokli

Esot ārā, stresa līmenis tiek samazināts un ķermenis atslābinās. Smadzenes saņem skābekli no svaiga gaisa, un saules gaisma sniedz možumu. Ieturi kafijas pauzi ārā vai dodies īsā pastaigā. Uzturoties saulē, D vitamīna līmenis pieaug, kas ir svarīgs nosacījums labsajūtai. D vitamīns novērš infekciju veidošanos un sniedz enerģiju un entuziasmu.

Sapulces svaigā gaisā

Svaigs gaiss ir nepieciešams ne tikai mūsu labsajūtai – tas arī veicina radošumu. Zaļā krāsa un vides maiņa iedvesmo un palīdz domāt ārpus kastes. Ja laiks ir jauks, organizējiet sapulces ārpus telpām vai apvienojiet sapulci ar pastaigu! Pastaigājoties domas plūst brīvi un veicina radošumu.

Ļauj dabai ieplūst telpās

Arī nelielas izmaiņas var padarīt darbavietu veselībai draudzīgāku. Vieglākais veids, kā palielināt skābekļa daudzumu telpā, ir to regulāri vēdināt. Tāpat darbavietu var aprīkot ar telpaugiem. Ievērojot šos ieteikumus, produktivitātes līmeni iespējams saglabāt, pavadot telpās garas stundas.

Vides aprīkojums

Āra mēbeles

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.