Jaunākās tendences biroja iekārtojumā

Jaunākās tendences biroja iekārtojumā

Šī biroja lakonisko telpu esam mēbelējuši atbilstoši jaunākajām stila tendencēm. Neitrālais fons un vienkāršu, tīru līniju biroja mēbeles paredz noskaņu telpā radīt ar detaļām pēc pašu izvēles. 

Zaļi augi, gaišs koks apvienojumā ar baltajiem un zemes toņiem nodrošina patīkamu siltuma sajūtu. Lielās, brīvās sienu virsmas var izmantot tekošo darba piezīmju izvietošanai vai izveidot iedvesmas tāfeli, kas lieliski noder radošās sapulcēs un semināros.

Šeit ir arī atpūtai un atslodzei paredzēta telpa. Jauka zona ar sēdvietām gan kafijas pauzēm, gan pārrunām. Lielās grīdsegas un ar mīkstu audumu apvilktās mēbeles dara telpu īpaši pievilcīgu. Personiski un rūpīgi izvēlētās detaļas rada mājīguma un labklājības sajūtu darbavietā.

Plānās rakstāmgalda starpsienas nodrošina privātāku telpu, nodalot darbavietas, tomēr neizolējot kolēģus citu no cita. Atvērta un slēgta tipa Modulus sērijas plaukti un skapji arī kalpo kā neuzkrītoši telpas dalītāji. Tīrie, baltie galdi ir aprīkoti ar moderniem O veida rāmjiem, kas interesantā un pievilcīgā veidā ierāmē galda virsmu.

Ar īstajām mēbelēm un pārdomātām detaļām Jūs varat radīt tādu biroju, pēc kura ilgosieties!

Vai vēlaties biroju mēbelēt pēc iespējas elastīgāk? Lasiet mūsu rakstu par ērti pielāgojamu biroju radošai komandai šeit.