Metāla skapis, kas pielāgots tieši tev

Metāla skapis, kas pielāgots tieši tev

Klasiskie lokšņu metāla skapji ar pulvera pārklājumu var izturēt lielu slodzi, tāpēc tos plaši izmanto darbnīcās un skarbos darba apstākļos. Izvēlies konstrukciju atkarībā no vajadzībām un glabā jebko – mapes un nelielus priekšmetus vai lielus darbarīkus un smagu aprīkojumu. Lūk, daži ieteikumi, kam pievērst uzmanību, iegādājoties metāla skapi – ja vēlies labu skapi padarīt vēl labāku!

Skapja novietošana un pielāgošana

  1. Pielāgo skapi atbilstoši savām vajadzībām, izmantojot augstumā regulējamus plauktus, ko var ērti pacelt un nolaist. Īpaši pielāgotam uzglabāšanas risinājumam vari pievienot arī papildu plauktus.
  2. Ja vietas ekonomija ir svarīgākais faktors, stiprini skapi pie sienas. Pie sienas piekārti mazāki metāla skapīši neaizņem vietu uz grīdas un ir lielisks risinājums, ja nepieciešama neliela glabātuve.
  3. Regulējamas kājas nodrošina, ka skapis stāv taisni un stabili, īpaši uz nelīdzenām grīdām un virsmām. Šī praktiskā funkcija sniedz papildu drošību.
Metāla skapis
Metāla skapis STYLE
364.-€
Metāla skapis uz riteņiem
Metāla skapis uz riteņiem RESTORE
925.-€

Dažādi noderīgi metāla skapju piederumi

Dažiem skapjiem pamatnē ir iestrādātas atveres iekrāvēja dakšām. Tās ļauj pārvietot smagu skapi ar palešu ratiņiem. Tas uzlabo darba drošību un atvieglo transportēšanu.

Instrumentu paneļi
korpusa iekšpusē nodrošina daudzpusīgu instrumentu glabātuvi ar ērtu piekļuvi. Paneļu perforētajā virsmā var viegli ievietot instrumentu āķus un turētājus, ko tikpat viegli varēsi pārvietot, kad mainīsies vajadzības.

Pastiprinātas konstrukcijas durvis padara skapi īpaši izturīgu un drošu.

Rokturi ar iestrādātu slēdzeni neļauj nepiederošām personām piekļūt skapja saturam. Trīspunktu slēdzene ar divām atslēgām ir ideāla, ja skapi izmanto tikai daži cilvēki. Savukārt elektroniskajai koda slēdzenei nav vajadzīgas atslēgas un skapi viegli var lietot vairāk cilvēku.

Ritentiņi ir gudrs risinājums, lai padarītu metāla skapi mobilu. Tev vairs nebūs jāskraida šurpu turpu, lai paņemtu nepieciešamo. Tā vietā varēsi pārvietot visu skapi.



Kādi noliktavu plaukti tev nepieciešami? Uzzini šeit!
metāla skapis
Metāla skapis SAFE
385.-€
metāla skapis
Metāla dokumentu skapis SMART
274.-€

Metāla skapji

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.