Nomad - biroja mēbeles mūsdienīgam birojam!

Nomad - biroja mēbeles mūsdienīgam birojam!

Biroja mēbeles ar raksturu!

AJ Produkti biroja mēbeļu sērija Nomad piedāvā akcentētu melnbaltu krāsu salikumu ar raksturu!
Veidojot dizainu jaunajai sērijai, mans mērķis bija panākt, lai jauni, mūsdienīgi uzņēmumi, kuriem bieži vien, lai paveiktu darba uzdevumu, nepieciešams vien portatīvais dators, varētu iekārtot biroju, neieguldot lielus līdzekļus, paskaidro AJ Produkti dizainere Elīna Basandera Andre.

Biroja mēbeles nelieliem birojiem

Nomad sērijā atrodamās biroja mēbeles ir ideāls risinājums tiem uzņēmumiem, kuriem nepieciešami kompakti risinājumi, kas neaizņem daudz vietas, taču tajā pašā laikā ir funkcionāli.

Nomad sērijas biroja mēbeles raksturo augsta kvalitāte visās detaļās un akcentēts dizains.

Elīna Basandera Andre uzskata, ka Nomad ofisa mēbeles ir ideāls risinājums Start - Up uzņēmumiem, tādējādi atvēlot līdzekļus biznesa attīstībai, nevis biroja iekārtošanai. Nomad sērija mēbeles būs viegli pārvietojamas un pielāgojamas jebkurai telpai sava kompaktā izmēra dēļ, tādējādi mēbeles varēsiet viegli pārvest uz citām biroja telpām, uzņēmumam attīstoties.

Nomad mēbeļu piedāvājumā atrodami dažādi biroja plaukti un risinājumus dokumentu glabāšanai. Piedāvājumā ir kuba formas biroja plaukti uz riteņiem un pie sienas liekami biroja plaukti parocīgai dokumentu uzglabāšanai. Dizainere plauktus veidojusi tā, lai ikkatrai darbam nepieciešamajai lietai būtu sava vieta.

Kvalitatīvas biroja mēbeles ar radošu akcentu

“Mans galvenais mērķis bija izveidot stilīgu, melnbaltu mēbeļu sēriju, tādējādi sekojot modes tendencēm. Es uzskatu, ka ar Nomad sērijas mēbelēm iekārtots birojs veicinās radošumu un iedvesmos jaunām idejām”, saka dizainere.

“Klients, kurš izvēlēsies NOMAD sērijas ofisa mēbeles, ir radošs, tāds, kurš vēlas savā birojā radīt brīvu, pozitīvu un iedvesmojošu atmosfēru.

“Tā kā Nomad sērijas biroja mēbeles ir melnbaltas, tās iederēsies jebkurā birojā. Papildiniet sava biroja interjeru ar zaļajiem augiem un konjaka krāsas akcentiem” iesaka Elīna Basandera Andre.

Biroja mēbeles NOMAD

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.