Pielāgots risinājums uzņēmumam Schenker AS Gardermūenē

Kad 2020. gada rudenī uzņēmuma Schenker AS gaisa kravu pārvadājumu nodaļa Gardermūenē (Gardermoen) plānoja pārcelties uz jaunām telpām, tā par savu galveno mēbeļu piegādātāju izvēlējās AJ Produkti. Mūsu projektu menedžere Annikena Sērlī (Anniken Sørli) palīdzēja klientam organizēt visu procesu no plānošanas līdz piegādei. Rezultātā iegūts moderns, īpaši pielāgots risinājums, kas tika piegādāts un uzstādīts norunātajā termiņā.
 

Schenker AS ir pārstāvēts 140 valstīs, un  Gardermūenes filiāle pieder šai lielajai uzņēmuma saimei. 2019. gadā Norvēģijas departamenta apgrozījums bija 4,1 miljards Norvēģijas kronu. Tieši Norvēģijas gaisa kravu nodaļa bija tā, kuras telpas mēbelēja AJ Produkti.
 

Mēbeļu izmēģinājums pirms iegādes

Lai būtu vieglāk izvēlēties produktus jaunajām telpām, klients apmeklēja
AJ Produkti tirdzniecības zāli Kloftā (Kløfta). Mūsu salonu telpas ir iekārtotas tā, lai klienti varētu gan apskatīt, gan izmēģināt mēbeļu klāstu un dažādo biroju un konferenču telpu aprīkojumu. Tādā veidā klienti var vienkāršāk un ērtāk izvēlēties produktus. Lai palīdzētu klientam skaidrāk iztēloties, kā produkti tiks izvietoti telpās, mūsu projektu menedžere sagatavoja vairākas telpu 3D skices. Izvēlētie produkti tiek attēloti realitāti atspoguļojošos zīmējumos, tāpēc var vieglāk pamanīt, kur nepieciešamas izmaiņas un pielāgošana. Šī procesa laikā mēs ieteicām produktus un krāsas, kas palīdzēja klientam rast vispiemērotāko risinājumu.
 

Pilnīgi samontētas un noteiktajā termiņā

Tika iekārtotas darba vietas 46 darbiniekiem ar augstumā regulējamiem galdiem un skapjiem no MODULUS sērijas, kā arī grīdas starpsienām ZIP RIVET. Sapulču telpai un atpūtas telpai klients izvēlējās FAIRFIELD konferenču krēslus, bet tikšanās zonā iekārtojumu veidoja krēsli GANDER un mēbeles no viesistabas sērijas COPENHAGEN. Mēs gādājām, lai visi Schenker AS pasūtītie produkti tiktu piegādāti laikus jau samontētā veidā un gatavi lietošanai. Tas ļāva klientam pārcelties uz pilnīgi mēbelētām telpām, kur montieri jau bija pabeiguši darbu.
 

Pielāgots, elastīgs risinājums

Detalizētais dialogs ar mūsu klientiem mums AJ Produkti sniedz iespēju nodrošināt īpaši izstrādātus un pielāgotus risinājumus, ko novērtēja arī Schenker AS Gardermūenes filiāle. Klients vēlējās īpaši pielāgotu galdu pasta sūtījumu iesaiņošanai. Mēs piegādājām īpaši izgatavotu galdu ar regulējamu augstumu, kas tika konstruēts no MODULUS sērijas detaļām. Rezultātā tika iegūts galds, kuru var pielāgot ikvienam lietotājam, jo tā augstumu var iestatīt pēc nepieciešamības. Klientam bija nepieciešamas arī citas izmaiņas, piemēram, krāsu paletē, produktos un daudzumā. Klients augstu novērtēja AJ Produkti elastīgo pieeju un iespēju izvēlēties īpaši klientam pielāgotus risinājumus.

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.