Skolas ēdnīcas telpas ar AJ Produkti iekārtojumu

No maltītes līdz kopienai: dizains pozitīvai pusdienu pieredzei

Vieta spēka uzņemšanai un socializācijai – skolas ēdnīca ir telpa, kurā pulcējas skolēni un pieaugušie, un kur uzmanības centrā nav mācību process. Dibberas Starptautiskā Skola Sollentūnas pilsētā, Zviedrijā, uzrunāja mūs, lai uzlabotu ēdamzāli ar mērķi veicināt skolēnu veselību, labklājību un kopienas sajūtu. Par pamatu šim projektam kalpoja "The Good Meal" koncepts un skolas pedagogu kompetences, kas palīdzēja kopīgiem spēkiem radīt labāku skolas vidi.
Dibberas skolas direktora portrets
Pirmajās dienās bērni bija ļoti saviļņoti un priecīgi, jo šī viņiem bija pilnīgi jauna vide. Taču tagad, kad bērni ir mazliet apraduši, mēs redzam, ka šī jaunā ēdamzāle uz viņiem iedarbojas nomierinoši.
Diberas skolas skolotājs
Andreass Bromans, sociālo zinību skolotājs Dibberas Starptautiskajā Skolā
Skolniece ēd pusdienas
Skolniece izvēlas ēdienu savām pusdienām
Rikarda Lundberga portrets
Rikards Lundbergs, "The Good Meal" koncepcijas īstenotājs
Diberas skolas skolotāja
Skolēni pusdieno pie apaļa galda
Sestās klases skolēni ietur maltīti, sēžot uz ēdnīcas soliem
Nellijas portrets
Nellija, sestās klases skolniece Dibberas skolā
Augstā puķu kaste ēdnīcas telpā
Azjargalas portrets
Azjargala, sestās klases skolniece Dibberas skolā
Annas Enerotas portrets
AJ Produkti projektu vadītājas tikšanās ar klientu
Skolēni izvēlas ēdienu pusdienām