Aktīvs birojs kļūst par atraktīvu biroju

Aktīvs birojs kļūst par atraktīvu biroju

Vispirms: kas ir aktīvs birojs? Mēs uzskatām, ka tas ir birojs, kas veidots, paturot prātā darbinieku vajadzības. Darba vide, kurā mēbeles pašas atvieglo darba pozu maiņu un aktivizē ķermeni. Šādā veidā aktīvs birojs uzlabo jūsu un jūsu darbinieku pašsajūtu gan darba dienas gaitā, gan pēc tās. Tieši tik vienkārši.

Vingrošana birojā

Ķermenis vislabāk jūtas kustībā, un tas ir iespējams pat darba laikā birojā. Piedāvājam plašu darbam paredzēto mēbeļu klāstu, kas dažādos veidos veicina aktivitāti. Mūsu sortimentā atrodami kvalitatīvi un ergonomiski augstumā regulējami galdi un biroja krēsli , līdzsvara krēsli, sedlu krēsli, līdzsvara paliktņi un darbavietas paklājiņi. Īsi sakot aprīkojumu, kas palīdzēs uzturēt ķermeņa aktivitāti darba dienas laikā.

Darbs stāvot un sēžot

Strādājot pie augstumā regulējamā galda, jūs varat pārmaiņus stāvēt kājās un apsēsties cik bieži vien vēlaties. Brīžos, kad vēlaties apsēsties, jums ir nepieciešams labs biroja krēsls, ko var pielāgot jūsu auguma garumam/svaram, un kas nodrošinās atbalstu rokām, jostas vietai un kājām. Šādās reizēs ir labi, ja papildu pārmaiņai regulāri varat izmantot arī aktīvo krēslu. Sēžot uz līdzsvara paliktņa, līdzsvara bumbas vai seglu krēsla, jūs bez piepūles aktivizēsiet muguras un ķermeņa augšdaļas muskulatūru un uzlabosiet stāju. Lieliski!

Stāvot kājās stiprinās muguras muskulatūra, un tiek dedzinātas kalorijas. Vislabāk stāvēt uz nogurumu mazinošā paklājiņa, kas atvieglo saspringumu kājās, ceļgalos un mugurā. Ja vēlaties lielāku izaicinājumu līdzsvara uzlabošanā, kā arī gurnu un kāju muskulatūras stiprināšanā, reizēm varat nostāties uz līdzsvara dēļa.

Vairāk aktīvu sapulču

Augstumā regulējamais konferenču galds sapulču telpā nodrošina papildu ieguvumus. Pētījumi apliecina, ka mēs esam radošāki un atvērtāki sadarbībai, stāvot kājās nevis sēžot. Turklāt šādā veidā palielinās koncentrēšanās spēja, jo apspriedes, stāvot kājās, būs īsākas un efektīvākas. Ja sapulcei nepieciešams ilgāks laiks, galdu pavisam vienkārši var nolaist zemāk un ļaut dalībniekiem pie tā apsēsties.

Atraktīvs darba devējs

Aktīvā birojā ir viegli mainīt darba pozu. Aktīva poza stiprina muskulatūru, aktivizē asins cirkulāciju un novērš saspringuma izraisītas traumas. Tātad no ilgtspējas viedokļa aktīvs birojs veicinās veselīgu dzīvesveidu un nodrošinās papildu ieguvumus, pat ja tas notiek ilgākā laika periodā.

Viss savā starpā ir saistīts. Labs interjera dizains liek doties uz darbu ar prieku. Patīkama darba vide atspoguļo jūsu un jūs kolēģu pārliecību, sasniegumus un mērķus. Kopumā tas stiprina jūsu uzņēmuma kā atraktīva darba devēja imidžu, kas savukārt atvieglos talantīgu darbinieku piesaisti nākotnē.

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.