Noliktavu plaukti MIX. Atjautīga plauktu sistēma.

Noliktavu plaukti MIX. Atjautīga plauktu sistēma.

Noliktavu plaukti “MIX” ir atjautīga dizaina plauktu sistēma, kas ļauj izveidot jūsu vēlmēm precīzi atbilstošu noliktavas iekārtojumu. Izveidojiet praktiski iekārtotu noliktavu ar maksimālu izmantojamo platību, izmantojot dažāda augstuma, platuma un dziļuma plauktu sekcijas un plašo piederumu klāstu.

Četri dažādi augstumi, platumi un dziļumi
Bāzes sekcija ir aprīkota ar diviem gala rāmjiem – šī ir sistēmas pamatvienība. Bāzes sekciju var paplašināt ar papildsekcijām pēc jūsu izvēles. Papildsekcijas ir veidotas īpaši, proti, tām ir viens gala rāmis. Otrā puse tiek stiprināta tieši pie esošās sekcijas. Tā kā ir pieejamas četru dažādu augstumu, četru platumu un četru dziļumu sekcijas, plauktu sistēma ir viegli pielāgojama katrai vietai individuāli.

Atvērta tipa novietne
Atvērta tipa gala rāmji ļauj ātri pārskatīt plauktos glabātās preces un turēt tās pa rokai. Plauktos ievietoto preču kārtošanai piedāvājam izmantot plauktu dalītājus.

Kombinēta novietne
Segti gala rāmji un aizmugurējie paneļi ļauj veidot daļēji slēgtas novietnes. Turklāt tādā veidā ir iespējams plauktus papildināt ar vienu vai vairākām izvelkamām atvilktnēm, kurās uzglabāt sīkākus priekšmetus, kurus nevar likt uz plaukta. Arī atvilktnēm ir pieejami dalītāji, ar ko tās sadalīt mazākos nodalījumos. Biežāk lietotos priekšmetus var glabāt uz plauktiem, kur tiem var viegli piekļūt.

Droša slēgta tipa novietne
Izvēloties divas durvis, slēgta tipa gala rāmjus un aizmugurējo paneli, iespējams izveidot pilnīgi slēgtu novietni. Durvju rokturi ir aprīkoti ar slēdzeni un divām atslēgām – ideāli drošai novietnei noliktavās un birojos.

Pielāgojami stiprinājumi
Pārvietojami plaukti  palīdz maksimāli paplašināt uzglabāšanā izmantojamo platību. Izlemiet, cik tuvu cits pie cita tiks uzstādīti plaukti, un vienkārši pārvietojiet tos augstāk vai zemāk ar 50 mm intervālu. Papildu plaukti ir iegādājami 1 vai 5 gabalu iepakojumos.

Tevi varētu interesēt arī šie raksti

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.