Biroja starpsienas

Biroja starpsienas

Cīņa ar koronavīrusu turpinās. Pandēmija ietekmē mūs visus, neviens nezina, kas notiks tālāk, izņemot to, ka tuvākajā nākotnē vajadzēs ievērot dažādus ierobežojumus. Tas nozīmē, ka mums jāpalīdz viens otram ievērot sociālo distancēšanos gan darbā, gan sadzīvē. Šeit sniegsim dažus padomus par to, kā nodrošināt papildu aizsardzību sev un citiem, izmantojot standarta grīdas un rakstāmgalda starpsienas. Lasiet un iedvesmojieties!
 
Biroja starpsienas ir lielisks veids telpas sadalei, kas palīdz ieturēt distanci darbā

Birojos starpsienas ir ierasta parādība. Tās tiek izmantotas, lai izveidotu privātākas daba vietas atvērta tipa biroja telpās, kā arī lai nodrošinātu labāku trokšņa absorbēšanu. Izmantojot rakstāmgalda starpsienas, vari ērti norobežojot savu darba vietu pie biroja galda. Šādā veidā tiek nodrošināta distancēšanās un uzlabota arī akustika darba vietā. 

Paaugstināta drošība uzgaidāmajā telpā

Parastos apstākļos cilvēkiem nav iebildumu atrasties vienā uzgaidāmajā telpā ar citiem apmeklētājiem, piemēram, gaidot pie zobārsta vai veselības centrā. Tomēr pašlaik situācija ir mainījusies un ir svarīgi ievērot distancēšanos. Par laimi, ir iespējams panākt, lai klienti un pacienti justos droši, nodalot krēslus un starp tiem novietojot grīdas starpsienas. Vienkārši un droši, turklāt atvieglojums visiem.
 
Droša vide kafejnīcā

Cilvēku pilnas telpas restorānos, kafejnīcās un bāros parasti tiek uzskatītas par labu zīmi, kas veicina patīkamu gaisotni. Tomēr šobrīd viesi to redz kā paaugstinātu inficēšanās risku, ja vien galdiņi nav pienācīgi nodalīti. Starpsienu izvietošana starp galdiņiem var būt pietiekami, lai viesi varētu baudīt to, pēc kā ieradušies: ēdienus, dzērienus un patīkamu sabiedrību.

Biroja starpsienas ir viens no efektīvakajiem veidiem, kas ļauj ātri norobežot telpu vai sadalīt to mazākās darba zonās. Mūsu sortimentā pieejamas arī pārvietojamas grīdas starpsienas uz riteņiem, kas ir īpaši parocīgs risinājums telpās ar mainīgu cilveku plūsmu vai pielietojumu.
Vel viens ieguvums, ko sniedz biroja starpsienas ir akustikas uzlabošana telpā. Mūsu biroja starpsienas pieejamas dažādās krāsās un izmēros, tādēļ tās ir viegli pielāgojamas arī jau esošam interjeram. 

Lai saņemtu papildu informāciju par atbilstošāko risinājumu, sazinies ar mūsu klientu apkalpošanas servisu.

Biroja starpsienas

Tevi varētu interesēt arī šie raksti

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.