Tāfeles. Kā izvēlēties piemērotāko?

Kāda tāfele tev nepieciešama un kā izvēlēties piemērotāko?

Baltā magnētiskā tāfele ir izplatītākais risinājums, kas vienlīdz labi noder gan birojā un sapulču telpā, gan prezentācijām un mācībām. Pateicoties magnētiskajai virsmai, šīs tāfeles ir ērti lietojamas arī kā piezīmju dēļi dažādu atgādinājumu un ziņojumu izvietošanai. Taču plašajā piedāvājumā ir pieejamas arī stikla tāfeles, tāfeles krāsa sienām, tāfeles ar emaljētu virsmu un citi risinājumi. Kā izvēlēties atbilstošāko risinājumu un kam pievērst uzmanību iegādājoties jaunu tāfeli? Lasi un uzzini mūsu ieteikumus un padomus šajā produktu ceļvedī!
Sieviete raksta uz tāfeles

Tāfeles ir dažādas. Ar ko tās atšķiras?

Tāfele uz riteņiem: tāfeli uz statīva ar riteņiem viegli pārvietot uz telpu, kur tā nepieciešama, vai nolikt malā, kad to nelieto.

Pie sienas stiprināma tāfele:  piekar tāfeli horizontāli vai vertikāli atkarībā no pieejamās vietas un funkcionalitātes. Pirms iegādes uzzini, vai izvēlēto modeli var pakārt jebkurā virzienā.

Stikla tāfeles: papildus tradicionālajām tāfelēm vari izvēlēties arī modernas stikla tāfeles. Stikla tāfelēm ir dažādas krāsas, un tās var papildināt biroja interjeru. Izvēlies krāsu kombināciju, lai atsvaidzinātu dizaina risinājumus, vienlaikus nodrošinot dažādas virsmas rakstīšanai. 

Stikla tāfele ar skaņu absorbējošu paneli: tāfeles aizmugure ir oderēta ar skaņu absorbējošu izolāciju un pārklāta ar audumu. Ar stikla tāfeli vari sadalīt telpu, vienlaikus samazinot fona trokšņus. Tāfeles priekšpuse ir kā parasta tāfele. Pagriez tāfeli, kā vajadzīgs, vai pārvieto to citur.

Melnā tāfele ar magnētisku virsmu: klasiskā krīta tāfele rada nostalģisku sajūtu un vienlaikus ir arī praktiska. Mūsu sortimentā pieejama klasiskā melnā tāfele ar magnētisku virsmu, ko iespējams piestiprināt pie sienas gan vertikāli, gan horizontāli.

MŪSU PADOMS! Samazini trokšņu līmeni telpā

Stikla tāfele MARY ir magnētiska, tāpēc tai vari viegli piestiprināt piezīmju lapiņas. Tāfeles aizmugure ir pārklāta ar skaņu absorbējošu izolāciju un audumu – tātad tāfele bez sava pamata uzdevuma pilda vēl vienu funkciju. Tā ir ideāli piemērota telpas sadalīšanai un viegli pārvietojama, jo ir aprīkota ar riteņiem.

Uzzini vairāk šeit:  Tāfele MARY
Stikla tāfele uz riteņiem

Plānošanai un prezentācijai

Tāfeles sanāksmēm: liela tāfele ir ideāli piemērota, ja nepieciešams uzrakstīt daudz informācijas, ātri izveidot skices un prezentēt idejas. Uz lielas tāfeles pietiek vietas rakstīšanai un zīmēšanai, kas lieti noder ideju apmaiņas laikā vai pārskatot jaunus procesus. Pie magnētiskās tāfeles var ērti piestiprināt dažādus attēlus un zīmējumus.

Plānošana: lai ikviens varētu sekot līdzi veicamajiem uzdevumiem, labi redzamā vietā noliec tāfeli. Iknedēļas un mēneša plāniem piemērotas plānošanas tāfeles, uz kurām viegli attēlot darba uzdevumus vai ražošanas grafiku visiem saprotamā un redzamā veidā. Cilvēkiem, kam patīk tālejoši plāni, noderēs ikgadējās plānošanas tāfeles.

Piezīmju dēlis: neliela tāfele pie sienas blakus datoram ir ideāli piemērota piezīmēm un atgādinājumiem par svarīgiem notikumiem. Ja dodies prom uz kādu laiku, vari uz tāfeles atstāt ziņojumu kolēģiem.

Ziņojumu dēlis: raksti tieši uz tāfeles vai piestiprini zīmīti ar magnētiem.

MŪSU PADOMS! Seko līdzi saviem plāniem

MABEL tāfele ir sadalīta pa nedēļas dienām. Šeit vari ērti pierakstīt tikšanās laikus un citus nedēļas plānus visiem redzamā vietā. Tā ir vienkārša un pārbaudīta metode, kā dalīties ar kolēģiem svarīgos nedēļas notikumos. Personīgai plānošanai novieto nedēļas tāfeli blakus savam rakstāmgaldam.

Uzzini vairāk šeit: Plānošanas tāfele MABEL
sieviete raksta uz tāfeles

Tāfeles prezentācijām un mācībām

Divpusēja tāfele: pirms tikšanās vai sapulces tev var būt īpaši jāsagatavojas. Uz abpusējas tāfeles vari pierakstīt visu nepieciešamo, taču neatklāt to citiem. Pieraksti vajadzīgo, aizgriez tāfeli prom no kolēģiem un īstajā brīdī atklāj uzrakstīto, pagriežot tāfeli. Divpusīga tāfele ir praktiska, ja pierakstītais kādu laiku ir jāsaglabā, bet vienlaikus tāfele nepieciešama citām lietām.

Trīsdaļīga tāfele ir lieliska izvēle ikvienam, kam vajadzīga papildu vieta rakstīšanai, jo tai ir piecas rakstīšanas virsmas. Abas atveramās virsmas ir emaljētas no abām pusēm. Aizverot tāfeles atlokāmās virsmas, vari paslēpt prezentācijām un sanāksmēm sagatavoto informāciju.

Stikla tāfeles uz riteņiem ir pieejamas dažādos izmēros un dažādās krāsās. Izvēlies krāsu, kas saskan ar uzņēmuma logotipu vai interjeru, vai vienkārši krāsu, kas tev patīk.

Kvalitatīvas tāfeles ikdienas lietošanai

Mūsu baltās tāfeles ir aprīkotas ar nodilumizturīgām rakstīšanas virsmām, un tās ir viegli tīrīt. Uzrakstīto var viegli nodzēst ar magnētisko tāfeles tīrītāju, ko var glabāt, piestiprinātu pie tāfeles. Tas nekas, ja gadās ko uzrakstīt ar permanento, nevis tāfeles marķieri. Mums ir piederumi arī šim nolūkam.

Uzzini vairāk par to, kā pareizi kopt tāfeles virsmu šajā rakstā: Tāfeles tīrīšana un kopšana

Jautā mums!

Ja vēlies uzzināt vairāk par dažādām tāfelēm, sazinies ar mums. Mēs labprāt atbildēsim uz jebkuru jautājumu par mūsu piedāvātajiem produktiem.

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Lūdzu uzgaidi...