AJ Produkti dizaina izstrādes cikls - no koncepta līdz produktam

AJ Produkti dizaina izstrādes cikls - no koncepta līdz produktam

Mēs ļoti augstu vērtējam kvalitāti, tādēļ esam radījuši pilna cikla dizaina procesu, kas paredzēts jaunu, labāku produktu izstrādei. Pateicoties mūsu dizaina komandai, mēs varam radīt mēbeles un interjera dizainu, pielāgojot produktus klientu vēlmēm un vajadzībām.

Pareizi organizēts izstrādes process

Mēs piegādājam biroja mēbeles un interjera risinājumus visdažādākajām darba vidēm – birojiem, noliktavām, ražotnēm, skolām un dažādām sabiedriskām vietām. Lai garantētu, ka produkti atbilst kvalitātes prasībām, mēs bieži izvēlamies izstrādāt tos patstāvīgi no A līdz Z. Šim nolūkam mēs izmantojam detalizētu procesu, kas ļauj pilnīgi kontrolēt visus ražošanas cikla posmus no dizaina un materiālu izvēles līdz ražošanai, iepakošanai un piegādei klientam.

Atbilstība vajadzībām

Produkta izstrāde vienmēr sākas ar vajadzību. Tas var nozīmēt esoša produkta pielāgošanu vai produktu, kas atbilst nākotnes tendencēm. Iniciatīva var nākt no mūsu uzņēmuma, klientiem vai piegādātājiem.

Dizains, kas risina ikdienas izaicinājumus

Sākumā mēs veicam izpēti, runājam ar mūsu klientiem, apkopojam kvalitātes un vides prasības. Pamatojoties uz dizaina apkopojumu, sākas darbs pie produkta skicēm, kas atbildīs vajadzībām un padarīs produkta lietotāju ikdienu ērtāku. Mūsu dizaina process primāri tiek koncentrēts uz risinājumu kvalitāti, funkciju un drošību, kā arī gala produkta ietekmes mazināšanu uz apkārtējo vidi.

Ražošana Zviedrijā un Eiropā

Lielākā daļa mūsu dizaina darba un produktu izstrādes tiek veikti ciešā sadarbībā ar mūsu rūpnīcām Polijā un Slovākijā, dažreiz mēs sadarbojamies arī ar Zviedrijas ražotājiem. Sadarbība ietver visu, sākot ar prototipu izstrādi līdz diskusijām par materiālu izvēli, dizaina risinājumiem un ražošanas tehnoloģiju. Tā ietver iepakojuma izstrādi, kas līdz minimumam samazina transportēšanas laikā radīto bojājumu risku.

No izmēģinājuma pasūtījumiem līdz testēšanas institūtiem

Prototipi tiek novērtēti, balstoties uz tādiem parametriem, kā drošība, izturība, dizains un funkcionalitāte. Tiek pārbaudīti arī vizuālie aspekti attiecībā uz robustumu, kvalitāti un virsmas apstrādi. Kad projektu komanda apstiprina prototipu, var sākties pirmā parauga pasūtījuma ražošana. Šajā posmā mēs bieži nosūtam parauga produktu akreditētam testēšanas institūtam, lai saņemtu neatkarīgu produkta kvalitātes vērtējumu.

Laiks iepriecināt mūsu klientus

Priekšpēdējā posmā tiek veiktas kompleksas pārbaudes, lai pārliecinātos, ka produkts atbilst ikvienai dizaina prasību specifikācijas daļai. Kad visi apstiprinājumi ir saņemti, produktu var iekļaut mūsu preču klāstā un piedāvāt klientiem. Ja darbs ir paveikts saskaņā ar plānu, tas sasniegs cerēto: apmierinās klienta vajadzības un palīdzēs cilvēkiem labi justies darbā.

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Lūdzu uzgaidi...