Kvalitatīvi produkti ilgstošai lietošanai ikdienā

Kvalitatīvi produkti ilgstošai lietošanai ikdienā

Ja vēlaties ieviest uzlabojumus savā darbavietā, ir vairāki iemesli izvēlēties produktus no mūsu preču klāsta. Pieejamas cenas, liela izvēle un ātras piegādes ir tikai daži no tiem. Vēl viens iemesls ir kvalitāte. Tā nodrošina, ka mūsu produkti pilda savas funkcijas, un tiem ir ilgs lietderīgās kalpošanas laiks. Šāds rezultāts tiek panākts ar rūpīgiem iepirkumiem, kvalitātes garantijas standartiem, uzņēmumā veidotu dizainu un ražošanu, kas ļauj kontrolēt visu procesu no mūsu klientu individuālo nepieciešamību noskaidrošanas līdz pabeigtam produktam. Kvalitatīvi produkti un risinājumi padarīs Tavu darba dienu raitāku un palīdzēs ātrāk paveikt arī laikietilpīgus uzdevumus.

Dizains, kas risina ikdienas izaicinājumus.

Mūsu mērķis ir nodrošināt mūsu klientiem tādas mēbeles, iekārtojumu un aprīkojumu, kas palīdz veidot efektīvāku darba vidi. Viens no veidiem, kā to panākam, ir sava dizaina komanda. Tas ļauj mums radīt kvalitatīvus individuāla stila produktus un vienlaikus veidot tādu produktu dizainu, kas atbilst pašreizējām tirgus prasībām.

Ir svarīgi, ka mūsu produkti jau sākotnēji ir projektēti atbilstoši konkrētu un specifiski definētu uzdevumu izpildei. Šādā veidā mūsu dizains tiek orientēts uz kvalitāti, funkcionalitāti un ilgmūžību.

Ražošana mūsu divās rūpnīcās

Mums ir savas divas rūpnīcas - viena no tām atrodas Polijā, bet otra Slovākijā. Šāda pieeja ražošanai nodrošina priekšrocības jaunu produktu izstrādē un preču plūsmā, jo tas ļauj apmēram trešdaļai no mūsu piedāvātā preču klāsta nodrošināt īpaši ātrus piegādes termiņus. Turklāt savas ražotnes palīdz mums veikt arī kvalitatīvu produktu iepirkumus, jo mēs izprotam ražošanas procesus un zinām, kādas prasības ir jāievēro mūsu piegādātājiem.

Savu rūpnīcu izmantošana ražošanai nodrošina arī izcilu produktu kvalitāti, jo varam pārliecināties, ka ražošanas process ir organizēts tā, lai sasniegtu labāko iespējamo rezultātu. Ik reizi!  Apskati mūsu biroja mēbeles !

Telpu iekārtojuma projekti birojam un industrijai

Uzzini, kā mūsu projektu vadības un dizaina komanda palīdzēja uzlabot darba vidi mūsu klientiem uzņēmumos Beslag Design un Airshoppen.
Visi mūsu sortimentā esošie produkti ir izturējuši augstas kvalitātes standartu atbilstības pārbaudi.
Jan Bengtsson, kvalitātes vadītājs, AJ Produkti

Nemitīga kvalitātes kontrole

Pirms jauna produkta pievienošanas esošajam sortimentam tas vispirms ir jāapstiprina kvalitātes departamentā. Mēs nodrošinām nepārtrauktus kvalitātes kontroles pasākumus un rūpīgi izskatām ikvienu sūdzību, lai garantētu, ka produkti vienmēr atbilst mūsu augstajiem kvalitātes standartiem. Daudzi mūsu produkti ir novērtēti neatkarīgos testēšanas institūtos, kas ļauj vēlreiz pārliecināties par to augsto kvalitāti

Ilgtspējīgi produkti - paliekoša vērtība

Lai nodrošinātu mūsu produktu aktualitāti gan šobrīd, gan nākotnē, mēs sekojam jaunākajām modes tendencēm un attīstībai visās mūsu uzņēmējdarbības jomās. Mūsu izpēte galvenokārt koncentrējas uz ilgtermiņa tendencēm, lai mēs varētu piedāvāt produktus ar paliekošu vērtību. Jo mode mainās, bet mēbeļu funkcionalitāte ir nemainīga vērtība.

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.