Izcilas kvalitātes garantija

Izcilas kvalitātes garantija

Kvalitātes standartu uzturēšana mūsu biznesā ir nerimstošs un ļoti svarīgs process. Mēs zinām, ka katrs pasūtījums tiek uzraudzīts, ikviena piegāde tiek uzskaitīta un novērtēta. Tieši tādēļ mēs strādājam saskaņā ar stingru pastāvīgas kvalitātes kontroles protokolu. Mēs regulāri veicam produktu testus, nodrošinot, ka ikviens mūsu produkts atbilst atbilst kvalitātes marķējuma prasībām un solītajai kvalitātei. Mēs ar lepnumu varam teikt, ka mūsu produkti palīdz uzlabot darba vidi ilgtermiņā. Tādēļ nodrošinām vismaz 7 gadu garantiju visiem mūsu sortimentā esošajiem produktiem.

Produkti, kam vari uzticēties gadu no gada

Mūsu uzņēmuma mērķis ir nodrošināt augstākās kvalitātes produktus, kas kalpo ilgi un palīdz cilvēkiem darbā justies labi. Mums ir svarīgi, lai mūsu klienti būtu apmierināti ar produktiem ilgtermiņā.
Tieši tādēļ veicam nemitīgu produktu kvalitātes monitoringu un klientu apmierinātības novērtējumu.
Protams, mums ir plāns, kā nodrošināt augstu un nemainīgu kvalitātes līmeni visam preču klāstam.

Vienādi augstas prasības visām precēm

Mēs veidojam dizainu un ražojam apmēram trešdaļu no mūsu preču klāsta, pārējās preces tiek piegādātas galvenokārt no ražotājiem Zviedrijā vai Eiropā. Tomēr neatkarīgi no izcelsmes ikvienam jaunam produktam ir “jāizspraucas caur adatas aci”, proti, jāsaņem mūsu Kvalitātes kontroles nodaļas apstiprinājums, lai tas tiktu iekļauts preču klāstā. Neviens produkts, arī mūsu pašu ražojumi, nevar apiet šo procedūru. Lielākā daļa mūsu un piegādātāju produktu pirms apstiprināšanas tiek testēti neatkarīgā testēšanas institūtā. Ja mēs izstrādājam jaunu produktu, mēs ievērojam mūsu dizaina procesu (lasīt vairāk šeit), līdz produkts ir apstiprināts un sagatavots pārdošanai.

Kvalitātes kontrole jauniem produktiem

Kam pievēršam uzmanību, lai pārliecinātos par jauna produkta kvalitāti? Mūsu novērtējums vienmēr tiek veikts no holistiskās perspektīvas un attiecas uz produkta funkcijām un tā ārējām un iekšējām īpašībām, piemēram, virsmas apdari, izturību, drošību, stabilitāti. Papildus tiek ņemta vērā iepakojuma spēja pasargāt produktu, montāžas instrukciju saprotamība, tas, vai produkts ir vienkārši samontējams un vai tas ir marķēts ar atbilstošiem simboliem (Byggvarubedömningen, Möbelfakta, Svanen, u.c.). Marķēšana ar attiecīgiem simboliem apliecina, ka produkts atbilst augstām prasībām attiecībā uz ķīmisko vielu saturu, atbildīgu piegādes ķēžu izvēli un ietekmi uz vidi produkta dzīves cikla laikā. Tikai tad, kad ikviens elements ir kārtībā, produkts saņem mūsu apstiprinājumu.

Esošā produktu klāsta pārbaude

Ikvienam produktam mūsu preču klāstā ir veikta kvalitātes kontrole pirms galīgā apstiprinājuma saņemšanas, tomēr tas nenozīmē, ka tiekšanās uz perfekciju ir beigusies. Lai nodrošinātu mūsu produktu atbilstību kvalitātes standartiem, mēs veicam regulāras pārbaudes drošības, izmēru, izturības un stabilitātes rezultātos. Turklāt mēs regulāri sekojam līdzi klientu atsauksmēm par mūsu produktiem. Regulāri izskatot klientu atsauksmes, mēs varam atklāt un ātri novērst radušās kļūdas, ja tādas tiek konstatētas. Vai produktam bija kāds defekts? Problēmas ar piegādi vai bojājums transportēšanas laikā? Vai radusies kāda cita problēma? Kad esam saņēmuši atbildi, mēs varam rīkoties, kompensējot trūkumus klientam un norādot uz iespējamām problēmām ražotājam. Mūsu tiekšanās pēc kvalitātes nebeidzas nekad.

Pastāvīgi uzlabojumi

Mūsu uzņēmums ir sertificēts saskaņā ar ISO 9001, un mēs nodrošinām kvalitāti ikvienā mūsu darba posmā. Pastāvīgie uzlabojumi ietver arī piegādātāju un servisa sniedzēju kontroli. Novērtējums tiek balstīts uz piegādātāju sadarbības politiku, piegāžu uzticamību un spēju uzturēt nemainīgi augstu roduktu kvalitāti.

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Lūdzu uzgaidi...